bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбудеться освітній тренінговий курс для юристів «LEADERSHIP IN LAW»
22.07.2013

Тренінговий курс для юристів «Leadership in Law» проводиться в Україні з 2011 року. За цей час проведено 4 сертифіковані тренінгові курси, участь в яких взяли більше 500 молодих юристів та адвокатів.

Мета тренінгових курсів юристів «Leadership in Law» - якісна підготовка молодих спеціалістів для ринку юриспруденції.

Дата проведення тренінгового курсу: 7 вересня 2013 року.

Графік тренінгового курсу: заняття проходять з 10.00 до 20.00 год. Включені перерви на кави паузи.

При конкурсному відборі вступні завдання та вікові обмеження відсутні! Тренінговий курс розрахований як для працюючих спеціалістів так і для початківців.

Вартість та деталі тренінгового курсу: у вартість входять всі заняття з викладачами, роздаткові і навчальні матеріали, робота в групах (з викладачем), вільний Wi Fi, кава, чай, печиво, конфетки, закуски. Програма складається з 10 майстер-класів та тренінгів.

Заняття проходитимуть за адресою: м. Київ, пр – т Бажана 30, офіс 8 (м. Харківська), тренінгові зала Творчого центру ТЦК.

Розклад. Розклад занять тренінгового курсу з темами майстер-класів будуть висвітлені на сайті Творчого центру ТЦК. Усі учасники будуть повідомлені координатором через e-mail-листи, та в телефонному режимі. Уточнити розклад майстер-класів завжди можна за телефоном: (050) 357 62 20.

Про програму

Тренінговий курс складається з лекцій, семінарів, майстер-класів, роботи в групах, тренінгів, та можливості пройти стажування у викладачів програми.

В програму включені 10 занять, 3 роботи в групах. Для отримання сертифікату учасника тренінгового курсу - участь у всіх заняттях та майстер-класах обов’язкова!

Результатом роботи в групах має стати вирішення правового питання, яке буде поставлено групі викладачем. Група презентує шляхи вирішення правового питання і захищається перед викладачем та групами-опонентами. Теми проектів робочих груп визначаються викладачами.

Викладачі програми: тільки практики з багаторічним досвідом роботи в галузі юриспруденції. Програма тренінгового курсу нараховує 10 викладачів з України.

Умови реєстрації: для участі в тренінговому курсі потрібно заповнити анкету (див. нижче) , пройти конкурсний відбір. Претенденти, які пройшли конкурсний відбір оплачують реєстраційний внесок тренінгового курсу в банку і беруть участь в тренінговому курсі. Питання стосовно вартості реєстраційного внеску просимо задавати координатору програми.

Ви отримаєте: досвід роботи,сертифікат про завершення тренінгового курсу для юристів «Leadership in Law», можливість пройти стажування у викладачів тренінгового курсу, знайомство з провідними експертами галузі юриспруденції України. Питання стосовно стажування просимо задавати координатору програми.

Контакти координатора програми: (050) 357 62 20, e-mail: [email protected]

Викладачі тренінгового курсу для юристів «Leadership in Law»

Ми запрошуємо провідних українських юристів та адвокатів провести лекції, майстер-класи та тренінги для всіх бажаючих навчатися й досягати успіху!

Детальніше.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.