bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для лідерів сільських органів самоорганізації населення в Луцьку
10.07.2013

Інститут аналізу державної та регіональної політики за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» організовує проведення навчального тренінгу у місті Луцьку.

До участі в навчальному тренінгу запрошуються: представники сільських органів самоорганізації населення Волинської області, які працюють понад п’ять років та мають досвід активної діяльності, новостворені сільські органи самоорганізації населення (до 1 року), представники сільських рад - голови та члени сільських комітетів, члени ініціативних груп сіл по створенню сільських комітетів, сільські голови, громадські активісти сіл.

Мета проведення навчального тренінгу - надання знань та навичок активним лідерам сільських громад; обмін досвідом між сільськими органами самоорганізації населення; ознайомлення із засадами проектної діяльності, обміном проектами та ідеями; ознайомлення із інноваційними методами роботи із громадою; проведення адвокаційних кампаній; володіння спеціалізованими інформаційними ресурсами.

Критерії відбору учасників тренінгів:

  • голови та/або члени сільських комітетів, які утворені більше п’яти років та мають досвід успішної діяльності;
  • голови та/або члени сільських комітетів, які утворились менше одного року та не мають досвіду активної та успішної діяльності;
  • голови сільських рад, на території яких є необхідність у створені сільських комітетів;
  • громадські активісти, які проводять свою діяльність по об’єднанню громади у сільській місцевості та мають бажання отримати знання щодо можливих форм здійснення такої діяльності;
  • представники Волинської області;
  • учасники повинні мати незначний досвід у сфері діяльності сільських органів самоорганізації населення, також вони повинні мати мотивацію до розвитку своїх знань та навичок, застосування у діяльності ОСН, який вони представляють.

Загалом буде відібрано 20 учасників для тренінгу у місті Луцьку (час проведення: 1 серпня 2013 року).

Для участі у конкурсі по відбору учасників тренінгу слід заповнити анкету (додається), яку потрібно надіслати на електронну пошту нашої організації: [email protected].

Витрати учасників тренінгу на проїзд та харчування відшкодовуватимуться.
Кінцева дата реєстрації до участі у тренінгу в м. Луцьку– 26 липня 2013 року.

Заявки, отримані пізніше зазначеного терміну, розглянуті не будуть.

Формування групи учасників відбуватиметься за результатами конкурсного відбору.

Учасники конкурсу будуть повідомлені про його результати протягом 2-х днів після кінцевої дати отримання конкурсних документів.

За додатковою інформацією звертайтесь:

Гайворонська Інна, керівник проекту              
097 950 22 75

Контакти

  • Контактна особа: Інна Гайворонська
  • Антон Демчук - 097 950 222 75

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.