bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Медіа-ігровий практикум із системного мислення для журналістів «Всесвітнє рибальство»
09.07.2013

В рамках святкування Міжнародного дня Свідомого журналіста в Україні. В рамках підготовки Відкритого університету Свідомих медіа. В рамках підготовки Європейського медіа-каравану «Cooperate for Life”.

Розробник:
проф. Денніс Медоуз, співавтор світового бестселеру «Межі зростання» (The Limits to Growth)
Адаптація: Earth Citizens for Conscious Media (Громадяни Землі за Свідомі Медіа).

Сучасні умови роботи журналістів, особливо тих, які претендують на аналіз, а не просто переказ світових подій, журналістів, що працюють із питаннями розвитку глобальної промисловості, міжнародних стосунків, глобальних екологічних і соціальних процесів вимагають найсучасніших інструментів роботи із даними, що допомагають переводити числа в тренди, а за трендами бачити системи, що їх породжують.

Такий інструментарій включений у освітню програму свідомих медіа, що навчають мислити і діяти журналістів, медійників, громадських активістів, держслужбовців і науковців разом.

11 липня з 12.30 до 15.30 у рамках святкування Міжнародного дня Свідомого журналіста в Україні відбудеться медіа-ігровий практикум із системного мислення для журналістів. В онову його покладена просвітницька гра «Всесвітнє рибальство» (Fishbanks Ltd.), що проводиться для практичного навчання спеціалістів різних профілів вже 24 роки по всьому світу. Вона присвячена питанню використання рибних ресурсів нашої планети.

До участі в практикумі запрошуються медійники, журналісти, фахівці із зв’язків з громадськістю, працівники та активісти екологічних та інших громадських організацій та рухів.

Організатор заходу: міжнародна медіа-освітня організація Earth Citizens for Conscious Media

Медіа-підтримка: Інформаційна Агенція «Інтеркультура»

Організаційна підтримка: Міжнародна Асоціація «АУРА»

Місце проведення: Інститут Міжнародних Відносин КНУ ім. Т. Шевченка, вул. Мельникова 36/1, зала вченої ради.

Практикум спирається на командну взаємодію. Набір учасників в команди і індивідуально за умови подання мотиваційного листа. Акредитація та запис на практикум за тел: 067 900 91 97 та електронною поштою: [email protected]

  Вартість участі в практикумі: 100 грн

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.