bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Як розпочати роботу в твоїй громаді та досягти успіху»
28.05.2013

6 червня ДМГО «Альянс» проводить тренінг «Як розпочати роботу  в твоїй громаді та досягти успіху»  у рамках проекту «Нові правила, нові інструменти - зміцнення громадських рад та коаліцій для поліпшення взаємодії з місцевими органами влади».

Метою проекту є здійснення заходів спрямованих на підвищення експертного потенціалу громадських організацій та їх неформальних об’єднань – коаліцій, мереж, громадських рад, та ін.

До участі запрошуються представники цих структур з Донецької, Луганської, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей.

Тренери - Світлана Закревська та Дон Тальберт*.
Мова тренінгу: російська, англійська з перекладачем.

Під час тренінгу будуть обговорені потреби коаліцій, мереж, громадських рад, визначені основні проблеми в громадах, де вони працюють, розроблені шляхи вирішення цих проблем та здійснене попереднє планування діяльності.

Тренінг відбудеться 6 червня у м. Донецьк. Початок 6 червня о 10:00 закінчення о 17:00. Місце проведення: офіс ДМГО «Альянс»: м. Донецьк, вул. Університетська, буд 65/21.

Учасникам покриваються витрати на проїзд. Також організатори забезпечують харчування під час проведення тренінгу.

Для того, щоб взяти участь у тренінгу необхідно заповнити анкету та надіслати її на e-mail: [email protected]  з приміткою «Нові правила. Тренінг 1» до 15:00 2 червня. 3 червня учасників повідомлять про результати відбору.

У разі виникнення питань просимо звертатися за телефоном: +38 (066) 431 55 25 або на e-mail: [email protected].

Проект проводиться за рахунок коштів фонду NED (The National Endowment for Democracy).

*Світлана Закревська – національний тренер, експерт в багатьох міжнародних проектах, член Громадської Ради при ДонОДА, експерт у громадських справах та адвокасі компаніях.

Дон Тальберт – волонтер корпусу миру США, експерт з маркетингу, внутрішніх та зовнішніх комунікацій.

Нагадаємо що проектом «Нові правила, нові інструменти - зміцнення громадських рад та коаліцій для поліпшення взаємодії з місцевими органами влади» передбачена серія тренінгів за наступними темами: створення діючих мереж (коаліцій) і громадських рад  та підтримка їх ефективної діяльності, використання моніторингових стратегій для досягнення змін у суспільстві і отримання результатів, проведення адвокасі компаній, розбудова громадської підтримки.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.