bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літня школа з наукового планування «Одіссея»
03.05.2013

Інститут Міжнародної Академічної та Наукової Співпраці запрошує Вас взяти участь в проекті Літня школа з наукового планування «Одіссея» Халкідікі, Греція 27 червня – 8 липня 2013 року.

Даний проект реалізовується в колисці європейської культури – Греції, де унікальне поєднання моря, гір і лісу породило не одне покоління геніальних філософів античності, праці яких і по сьогодні є базою сучасної науки. Ми вирішили не змінювати геніальний рецепт предків, тому поєднуємо наукову програму з відпочинком на чудовому узбережжі Егейського моря, яке відзначено сертифікатом «Блакитний прапор» Фундації екологічної освіти про відповідність найвищим екологічним вимогам та стандартам якості, а також з ознайомленням з культурою, історією Греції та кулінарними традиціями.

Навчальна програма (20 академічних годин)
29.07 – семінар «Управляння науковим проектом. Роль міжнародного досвіду в реалізації наукового проекту».
30.06 – Консерваторіум «Кар’єра науковця: від студента до професора. Ознайомлення з можливостями фінансування освіти та досліджень за кордоном.
01.07 – Воркшоп «Очікування грантодавців від кандидатів: як скласти конкурентний аплікаційний пакет документів».
02.07 – Семінар «Планування і Тайм-менеджмент в науковому процесі»
03.07 – Воркшоп «SWOT – аналіз проведення наукового дослідження»
04.07 - Презентації учасниками SWOT–аналізів і їх обговорення
05.07 - Підведення підсумків. Офіційне вручення дипломів.
Грецький вечір «На Олімпі» (вбрання в античному стилі)
06.07, 07.07 – Вільний час

Організатори забезпечують:
проїзд автобусом євро-класу за маршрутом: Львів-Халхідікі-Львів; проживання (Хальхідікі) 10 ночей в готелі категорії 3* із триразовим харчуванням; візову підтримку, методологічно-навчальну програму та роздаткові матеріали, інтеграційно-розважальні заходи, диплом що засвідчує участь у проекті, страховий Огранізаційний внесок складає: 600 Євро

Порядок реєстрації учасників: для участі у проекті кандидати до 17 травня 2013 р. повинні заповнити анкету на сайті www.imans.com.ua або за адресою.

Відбір учасників відбувається за мотиваційними листами. Упродовж 2 днів після закінчення терміну реєстрації Вам надійде рішення про відбір Вашої кандидатури. Учасник повинен сплатити повну суму організаційного внеску до 20 травня 2013, а також вартість консульського збору Республіки Угорщина за відкриття шенгенської візи (35 євро). Студенти віком до 21 року звільнені від сплати консульського збору.

Сканована копія банківського чеку про проведення грошового переказу повинна бути надіслана на електронну скриньку [email protected] до 20 травня 2012 р. ІМАНС забезпечує необхідну візову підтримку тим учасникам, у яких на момент реалізації проекту відсутня діюча шенгенська віза. Візи відкриваються у Генеральному консульстві Республіки Греція без особистої присутності учасників. До 27 травня 2013 р. учасники повинні надати повний пакет документів для відкриття шенгенської візи. З переліком документів просимо ознайомитися на нашому сайті www.imans.com.ua

Контактна інформація: e-mail: [email protected], тел.: +380507890409 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.