bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний курс по роботі з волонтерами
23.04.2013

Вінницький обласний комітет молодіжних організацій спільно з Міжнародною громадською організацією «Регіональний центр транскордонного співробітництва - Єврорегіон «Дністер» в рамках грантового проекту «Волонтерський рух - як метод активізації місцевих громад», який реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні оголошує конкурсний відбір учасників навчального курсу по роботі з волонтерами.

Навчальний курс включає в себе:

1)дводенний тренінг на тему «Робота з добровольцями (волонтерами) на прикладі місцевої НУО» - (15-16 травня 2013 року, м.Вінниця)

мета тренінгу: допомогти активістам громади, неурядовим організаціям, працівникам державних соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також співробітникам державних установ, що працюють з пенсіонерами та неповносправними особами з Вінницької області, усвідомити роль волонтерів в житті неурядової організації та громади, скласти план залучення різних типів волонтерів, а також набути навики залучення волонтерів.

2) дводенний тренінг на тему: «Створення волонтерських центрів в сільській місцевості. Як стимулювати людей до безоплатної роботи на користь громади» - (орієнтовна дата проведення – друга половина серпня 2013 року, м.Вінниця)

мета тренінгу: створити реальний план з роботи волонтерського центру в сільській місцевості, обговорити можливі завдання та першочергові проекти та ініціативи, які можуть бути реалізовані громадою.

3) конкурс міні-грантів з реалізації волонтерських проектів. Детальна інформація про конкурс буде розіслана тим учасникам навчального курсу, які повноцінно візьмуть участь в усіх вищезначених тренінгах.

завдання конкурсу міні-грантів ми бачимо в фінансовій підтримці реалізації невеликих соціальних проектів. Місцеві жителі мають бути залучені до заходів в рамках проектів в якості волонтерів.

Для участі в навчальному курсі необхідно надати включно до 5 травня 2013 року:

  • резюме потенційного учасника,
  • коротке есе (до 2 сторінок А-4 формату друкованого тексту) на тему «Мої плани щодо залучення волонтерів задля гармонійного розвитку громади».

Перший тренінг на тему «Робота з добровольцями (волонтерами) на прикладі місцевої НУО» проходитиме в м.Вінниці 15-16 травня 2013 року в готельному комплексі «Гостинний двір». Початок тренінгу 15 травня 2013 року о 10-00 год. (початок реєстрації – 15 травня 2013 року з 9-30 год.).

Видатки на харчування, проживання, проїзд - покривають організатори.

Заявки надсилати електронною поштою на адресу: [email protected] з поміткою в темі повідомлення «волонтерство».

Відібрані учасники будуть повідомлені про участь до 11 травня 2013 року.

Для отримання додаткових роз’яснень звертатись: Наталія Гижко, координатор проекту - 066 731 35 69, [email protected]  або Онищук Інна – 0976079092.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.