bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Цикл семінарів для навчання молоді, яка бажає працювати з дітьми
16.04.2013

27-28 квітня 2013 року Всеукраїнська громадська організація Спілка Української Молоді в Україні проводить семінар для виховників. Метою таких щорічних заходів є виховання та навчання молоді, котра має бажання та натхнення працювати з дітьми, однак не має для цього необхідних навичок та знань.

Завдяки досвідченим лекторам ви матимете змогу поглибити свої знання з планування сходин (занять) для дітей, вікової психології, суті процесу виховання та національного виховання. Особлива увага буде присвячена інтерактивним методам навчання.

На семінарі ви матимете нагоду збагатитись культурно та пізнати нові способи розваг як для дітей, так і для дорослих. Програма семінару передбачає різноманітні культурні заходи (перегляд вистав, фільмів), веселі традиційні розваги (як от гра в «Контакт» та «Мафію»).

Учасники семінару матимуть змогу взяти участь у літніх таборах Спілки Української Молоді в Україні.

Дата проведення найближчого семінару: 27-28 квітня.

Місце проведення: с.Проців Київської обл.

Зголоситися: до 22 квітня 2013 року, [email protected], 093 725 67 45, 097 731 04 64 (Павло).

Участь безкоштовна (організаційний внесок не перевищить 30 грн. за два дні семінару)

Довідка:

ВГО СУМ в Україні – громадська молодіжна організація, головною метою якої є організувати і виховувати молодь на християнських засадах, в дусі патріотизму, готового працювати для добра українського народу та утвердження його державності.

Виховник (виховництво) – це людина, котра діє в межах Організації та завданням якої є поширення своїх знань з теорії виховання та збагачення своїх практичних та теоретичних навиків шляхом постійної роботи з юнацтвом (дітьми) віком від 6 до 17 років.

Робота з дітьми може здійснюватись через щотижневі (чи частіші) сходини (заняття, зустрічі), організацію та активну участь у семінарах для юнацтва чи постійна робота на юнацьких таборах.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.