bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Прозорість державних закупівель»
28.03.2013

Тренінг проводиться ВБФ “Коаліція ВІЛ-сервісних організацій” в рамках проекту «Посилення спроможності громадянського суспільства здійснювати громадський контроль за державним фінансуванням та реформуванням системи соціальних послуг для забезпечення сталості системи комплексних послуг з профілактики та лікування ВІЛ/СНІДу, догляду і підтримки», що фінансується ВБО “Всеукраїнська Мережа ЛЖВ”.

Тренінг спрямований на підготувку мережі експертів неурядових організацій для участі у процесі аналізу місцевих бюджетів, проведення державних закупівель та здійснення аналізу ефективності діючих державних та регіональних програм в системі охорони здоров’я та системі соціальних послуг на регіональному рівні.

Під час навчання учасники:

  1. дізнаються про особливості бюджетного процесу на державному та регіональному рівні та сформують навички аналізу регіональних бюджетів;
  2. розглянуть основні функції та ролі розпорядників бюджетних коштів у реалізації програм та заходів, які відбуваються за бюджетні кошти. (Основна увага буде приділена визначенню ролі розпорядників нижчого рівня, так званого другого та третього ступенів)
  3. зрозуміють особливості впливу на процес державних закупівель на регіональному рівні (участь у комісіях по закупівлях, тендери, аналіз документації тощо).

До участі запрошуються лідери громадських організацій та ініціатив з усієї України. Для цього необхідно ознайомитись з умовами участі та  заповнити анкету українською або російською мовами, та до 2 квітня 2013 року надіслати її на електронну адвресу [email protected].

Під час відбору учасників перевага буде надаватись особам, які займають керівну посаду в організації (керівник, заступник, член правління, менеджер проектів), мають досвід адвокаційної діяльності та досвід роботи з органами виконавчої влади, а також є членами регіональних координаційних рад /міжсекторальних робочих груп та місцевих рад.

Організаційні деталі будуть повідомлені учасникам індивідуально за результатами відбору анкет після 5-го квітня.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.