bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма підготовки молоді до подружнього життя «Щаслива сім’я»
27.03.2013

З 4 березня 2013 року свою роботу розпочинає нова навчальна група безкоштовної програми підготовки молоді до подружнього життя «Щаслива сім’я», - інформують у Департаменті освіти і науки, молоді та спорту.

У рамках програми неодружені молоді пари, молоді сім’ї та просто молоді люди стануть слухачами курсу, що складається з 15 занять, які проводитимуть психологи, юристи, медичні та соціальні працівники.

Серед тем, що розглядатимуться на заняттях, - психологія подружнього життя, планування сім’ї, соціально-правовий захист сімей та молоді, зустріч із батьками наречених, а також значення духовності в житті подружжя.

У профільному департаменті зазначають, що, взявши участь у програмі «Щаслива сім’я», неодружені молоді пари та сім’ї мають можливість отримати корисні та дієві поради про життя в шлюбі, навчитися гармонійно будувати сімейні стосунки, долати конфліктні ситуації в родині, відповідально ставитися до планування сім’ї.

Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської
міської  ради (Київської міської державної адміністрації) запрошує неодружені молоді пари, молоді сім’ї та молодь, що бажає створити міцну родину на безкоштовну програму підготовки молоді до подружнього життя «Щаслива сім’я».

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті програми «Щаслива сім’я».


Запис на курси здійснюється за телефоном: (044) 483-35-25, 483-35-61

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.