bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг поглибленого рівня “Технології проведення журналістських розслідувань”
27.03.2013

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП) запрошує журналістів усіх видів ЗМІ України взяти участь у п’ятиденному тренінгу поглибленого рівня „Технології проведення журналістських розслідувань“ у Сімферополі, який пройде 20-24 квітня. Тренінг проводитимуть досвідчені медіа-тренери Олег Хоменок та Валентина Самар.

Тренінг зосереджується на специфіці планування телевізійних, газетних та мультимедійних розслідувань, роботі з документальними джерелами та іншими носіями інформації. Особливу увагу буде приділено техніці проведення інтерв’ю, спілкуванню з офіційними та неофіційними джерелами інформації. Передбачено проведення польових розслідувань.

Участь у тренінгу надасть журналістам можливість підвищити професійний рівень, обговорити спільні проблеми з колегами, отримати консультації експертів.
Для участі у тренінгу необхідно заповнити онлайн-анкету до 5 квітня 2013 року.

Журналісти друкованих та онлайн-ЗМІ мають додати до заявки три примірники власних розслідувань, надрукованих у 2011-2013 роках, а за їх відсутності - три найкращі, на їх погляд, авторські матеріали за останні півроку. ТБ-журналісти мають надіслати два журналістські розслідування або найкращі, на їх погляд, авторські матеріали, які вийшли у ефір у 2011-2013 роках (надсилайте гіперпосилання на безкоштовні файлообмінники з вашими матеріалами, гіперпосилання на YouTube та інше).

Адреса для надсилання матеріалів – [email protected] . У листі вкажіть, будь ласка, П.І.Б. та захід, на участь у якому ви надсилаєте матеріали. 

Участь у тренінгу є безкоштовною. Групи учасників тренінгу формуються на конкурсній основі. ІРРП повідомить запрошеним учасникам про участь до 10 квітня 2013 року. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація витрат на проїзд.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.