bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Практичний фінансовий менеджмент в неприбутковому секторі»
04.03.2013

Сьогодні є велика потреба у навчанні спеціалістів неприбуткового сектора. Аудиторсько-консалтингова група «Компас» пропонує відвідати новий авторський 4-х денний семінар «Практичний фінансовий менеджмент в неприбутковому секторі», який починається з 14 березня 2013 року. 

Це навчання буде цікавим для фінансових менеджерів та співробітників бухгалтерських служб. Протягом семінару будуть розглянуті питання, що стосуються основних законодавчих норм, які регулюють побудову фінансового обліку неприбуткових організацій, стратегічного планування як основи для системи фінансового менеджменту, фінансової структури неприбуткової організації. У слухачів буде унікальна можливість поєднати теоретичні аспекти навчання з практичною стороною управлінського обліку,  пайплай-менеджменту  та пайплай-аналізу. 

Семінар побудовано на авторській розробці спікерів, що дозволить слухачам краще розібратися у фінансовому менеджменті неприбуткового сектору.

Семінар проводять спікери:

Науменко Наталія. Директор Аудиторско-консалтингової групи “Компас”, практикуючий аудитор (сертифікат серії А). Свідоцтво на право проведення аудиторських перевірок фінансових установ, які надають послуги на ринку цінних паперів. Закінчила Київський державний університет ім. Т.Г.Шевченка та Київський державний економічний університет. Має кваліфікацію магістра фінансового менеджменту. Володар Сертифікату фахівця лізингового бізнесу (сертифікат випускається спільно Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), Фондом сертифікованих фахівців лізингового бізнесу (США)). Член Союзу Сертифікованих фахівців лізінга. Має досвід проведення бізнес тренінгів та консалтингу з компаніями України в області організаційного становлення, бізнес-планування, податкового планування, управління і розвитку (більше 100). Проведення корпоративних та відкритих тренінгів для будівельних, торгових, лізингових сільськогосподарських і пр . компаній. Надання консультацій з податкового менеджменту та планування, організаційного розвитку та оптимізації облікової політики підприємств.

Шкурка Лариса Вікторівна. Заступник директора Аудиторсько-консалтингової групи “Компас”, провідний аудитор фірми. Закінчила Київський державний економічний університет за програмою «Менеджмент проектів і консалтинг», має кваліфікацію магістра ділового адміністрування. Володар Сертифікату фахівця лізингового бізнесу. Сертифікат випускається спільно Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), Фондом сертифікованих фахівців лізингового бізнесу (США) та Всеукраїнською асоціацією лізингу “Укрлізинг”. Член правління Спілки Сертифікованих фахівців лізингу.

Багаторічний досвід роботи спікерів гарантує Вам цікаве навчання та відпрацювання придбаних навичок.

Вартість навчання за 4 дні – 3 800 грн.

Вартість 1 дня навчання – 1 200 грн.

Додаткова інформація  та розгорнута програма семінару тут.

Реєстрація на семінар:

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.