bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстерня громадської активності-2013
02.03.2013

У 2013 році програма “Майстерня громадської активності” складається з 3 етапів: 

ЕТАП І (квітень – травень 2013 року) – ОРІЄНТАЦІЙНИЙ, який включає участь в одному зі наступних вступних семінарів:

  • “Покоління байдужості – Покоління протесту” (23-30 квітня 2013 року). Семінар для учасників з України.
  • “Моя історія – Навіщо пам’ятати та як правильно забувати” (7-13 травня 2013 року). Семінар для учасників з України.
  • “Границі моєї мови – границі мого світу? // Чи змінює мова світ?” (25 квітня – 2 травня 2013 року). Семінар для учасників з України, Польщі та Білорусі.
  • “Скільки триватиме життя на планеті Земля Або Що таке тривалий розвиток?” (7-14 травня 2013 року). Семінар для учасників з України, Польщі та Білорусі.

Всі семінари проводитимуться на території України або Польщі; про конкретне місце проведення кожного з семінарів учасники дізнаються після відбору.

ЕТАП ІІ (червень – жовтень 2012 року) – ПРАКТИЧНИЙ (розробка міні-проектів, їх конкретизація на проектних семінарах і реалізація за супроводу куратора). Проектні команди обраних ідей будуть запрошені на один з 3 кваліфікаційних семінарів з проектного менеджменту. Всі семінари проводитимуться на території України або Польщі 

ЕТАП ІІІ (26-31 жовтня 2013 року) – СВЯТКОВО-ПІДСУМКОВИЙ, який включає підбиття підсумків та конкретизацію перспектив на спільному підсумковому семінарі «Майстерні громадської активності» (26-31.10.2013 року, про місце проведення буде повідомлено додатково).

Для участі в програмі 2013 року потрібно зробити наступні кроки:

  • Обрати один зі вступних семінарів.
  • Заповнити форму зголошення он-лайн до 10 березня 2013 року (включно).
  • Факультативно на мейл [email protected] також приймаються рекомендації, які можуть бути надані вашими колегами з молодіжних організацій або випускниками програми «Майстерня громадської активності». Рекомендації, виконані у довільній формі, повинні бути надіслані безпосередньо особою, яка рекомендує.

Зачекати на відповідь журі електронною поштою до 25 березня 2013 року. Про результати відбору будуть проінформовані всі кандидати.

Учасникам, обраним для участі в проекті, організатори забезпечують проживання та харчування в рамках трьох семінарів програми, а також за узгодженням відшкодовують проїзд до місця проведення семінарів.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.