bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ТехКемп Київ 2.0 – розбудова громадянського суспільства за допомогою нових технологій
28.02.2013

1 березня 2013 відбудеться ”ТехКемп Київ 2.0 наступні кроки: розбудова громадянського суспільства за допомогою нових технологій“.

”ТехКемп Київ 2.0” – це нестандартна конференція, під час якої учасники будуть працювати у невеликих групах безпосередньо з міжнародними та місцевими експертами у форматі сесій, що мають на меті продемонструвати застосування нових онлайн-технологій для вирішення реальних соціальних проблем. “ТехКемп Київ 2.0” є продовженням “ТехКемп Київ – створюючи громадянина світу: будуємо школи без кордонів”, що відбулася 12-13 вересня 2012 р.

У заході візьмуть участь понад 60 представників з різних куточків України. Ця інтерактивна подія об’єднає американських та українських професіоналів у сфері новітніх технологій, які разом з вчителями, представниками неурядових організацій та активістами соціальних медіа, будуть спільними зусиллями шукати ефективні та недорогі способи розв’язання реальних соціальних проблем за допомогою інновацій.

З програмою конференції можна ознайомитися на сайті події. Під час конференції використовуватиметься твіттер хештег -#TechCamp. Також буде онлайн  трансляція вибраних сесій за посиланням.

Контакти

Коментарі

Сергій Молодецький   4149 днів тому   #  

це нестандартна конференція, під час якої учасники будуть працювати у невеликих групах безпосередньо з міжнародними та місцевими експертами у форматі сесій, що мають на меті продемонструвати застосування нових онлайн-технологій для вирішення реальних соціальних проблем. Щось це нагадує киргизію і грузію.... знов будемо земну кулю перефарбовувати???
http://krasniy-perec.livejournal.com/

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.