bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Влада. Багатство. Знання»
27.02.2013

Молодіжна ініціатива «3С»: Спільнота Свідомого Спілкування» оголошує про проведення першого семінару на тему «Влада. Багатство. Знання»!

3С-семінари «Влада. Багатство. Знання» відбуватимуться за безпосередньої участі та підтримки випускників семінарів «Відповідальне лідерство» програми Аспен-Україна, учасниками якої з 2006 року стали вже понад 150 лідерів з більш ніж 25 міст України – успішних бізнесменів і громадських діячів, відомих журналістів, політиків і державних службовців, визнаних митців, сучасних топ-менеджерів. 

Основна мета 3С-семінарів
– допомогти молодим людям краще зрозуміти побудову сучасного світу і ціннісно-орієнтований тип лідерства, осмислити власні життєві принципи та цілі крізь призму цінностей, що лежать у їх основі, розвинути навички ведення конструктивної дискусії і розуміння співрозмовника, сприяти формуванню активної життєвої позиції молодої людини щодо життя суспільства, своєї країни і світу в цілому.

Якщо Вам від 20 до 30 років і Ви бажаєте досягти значних успіхів в своєму житті, якщо Ви прагнете пізнавати світ і постійно розширювати власні горизонти мислення, якщо Ви зацікавлені в нових контактах і можливостях для самовдосконалення і самореалізації – долучайтеся до свідомого спілкування.

Відбір учасників семінарів здійснюється на конкурсній основі компетентним журі, яке складається з випускників, модераторів і організаторів семінарів «Відповідальне лідерство» програми Аспен-Україна. Для того, щоб стати учасником відбору до найближчого 3С-семінару «Влада. Багатство. Знання», що відбудеться з 26 квітня по 3 травня 2013 року, заповніть анкету до 15 березня за посиланням.

Організатори забезпечують учасників проживанням та харчуванням на весь період семінару. Проїзд учасників до місця проведення семінару за власний рахунок. Більш детально про місце проведення буде повідомлено додатково.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.