bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Серія семінарів “Бути лідером та ефективне лідерство”
15.02.2013

Ресурсний центр для викладачів англійської мови ETRC  запрошує Вас прийняти участь в серії семінарів англійською мовою у лютому: “Бути лідером та ефективне лідерство” з Джеффом Евансом, фахівцем з соціальної роботи зі Сполучених Штатів!

Запрошуємо всіх охочих!

Джефф Еванс, фахівець з соціальної роботи з Вашингтонського Університету в Сент-Луїсі, США, одного з кращих вищих навчальних закладів у США з соціальної роботи, представить в Києві інноваційні інструменти, які вже встигли себе зарекомендувати. 

М-р Еванс має понад 30 років досвіду асистування тисячам людей у створенні майбутнього за їх власним дизайном. Також він володіє значним досвідом проведення таких семінарів як Оволодіння майстерністю та необмежена мудрість (AccesstoMasteryandWisdomUnlimited).  Він працював над впровадженням Онтологічного курсу лідерства в Україні. Ця програма лідерства викладається в таких навчальних закладах як Гарвардська бізнес-школа, Академія ПВС США, Масачусетський університет, та Медична школа в Дартмуті. В ETRC пан Еванс продемонструє свій принцип роботи, який полягає в наданні людям впененості діяти так, як вони, на їх думку ніколи не могли б діяти, і поділиться деякими базовими принципами курсу лідерства.    

Вступний семінар до Онтологічного курсу лідерства

(Ontological Leadership Course (OLC)

Вівторок, 19 лютого,4:00 – 5:30Частина I: Цілісність як здатність бути цілісним (Integrity as a Matter of Being Whole and Complete)

Середа, 20 лютого, 4:40 – 6:00 Частина I(повтор семінару)

1,5-годинний семінар ознайомить учасників із курсом Онтологічного курсу лідерства (Ontological Leadership Course (OLC). На відміну від інших програм, де учасників заохочують розвивати якості лідерства за допомогою прикладів, описів та пояснень, після курсу OLC Ви станете лідером і зможете використовувати лідерство як свою природню якість. На даному семінарі буде розглянуто один з чотирьох факторів, що складають основу лідера та лідерства: цілісність як здатність бути цілісним. Після міні-воркшопу Ви зможете відчути новий вид свободи та ефективності.       

Вівторок, 26 лютого 2013 року, 4:00 – 5:30Частина II: Обмеження діяльності та покращення (Constraints to Contribution and Making a Difference)

Середа, 2 7лютого4:00 – 5:30Частина II(повтор семінару)

Семінар торкатиметься частини OLC, яка стосується обмежень для усіх людей, про які ми не навіть не здогадуємось. Ми розглянемо і проаналізуємо свої власні обмеження діяльності та покращень як вчителі, студенти та громадяни.   

Для участі у заходах зареєструйтесь, будь ласка, по телефону: (044) 238-66-10, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected]. Семінари та клуби відбудуться в приміщенні  Ресурсного Центру за адресою: Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.