bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для правозахисників
14.02.2013

Запрошуємо правозахисників на тренінг «Підготовка правозахисних кампаній, проведення адвокасі та лобіювання у сфері захисту прав людини».

Концепція тренінгу

 25-26 лютого 2013р. – м. Дніпропетровськ

27-28 лютого 2013р. -  м. Хмельницький

1-2 березня 2013р. - м. Ірпінь

Кількість учасників: 25 осіб

Географія: вся Україна

Опис учасників: правозахисники, громадські активісти, котрі працюють у сфері захисту прав людини;

Мета: Посилення компетентності українських правозахисників у сфері адвокасі, лобіювання, планування та проведення кампаній у сфері захисту прав людини.

Тренер:

п. Касперс Залітіс є громадським активістом та правозахисником в Латвії. Його професійна діяльність пов’язана зі зв’язками з громадськістю та міжнародними відносинами. Його попередній досвід включав роботу в державному секторі, міжнародних організаціях та низці НДО. Пан Залітіс має понад 10-ти річний  досвід роботи у сфері захисту прав людини.

Окрім іншого, Каспарс Залітіс володіє великим досвідом у проведенні тренінгів для різноманітних цільових груп, починаючи від молоді та закінчуючи високопосадовцями в уряді, включаючи представників правоохоронних органів. Сферою його компетенції є адвокасі, лобіювання, проведення стратегічних кампаній, організаційний розвиток, розвиток активізму, освіта в галузі прав людини. Досвід роботи пана Залітіса включає розробку навчальних матеріалів та проведення тренінгів для таких міжнародних організацій як Amnesty International, Рада Європи, Міністерство культури Латвії. 

Очікувані результати:

підвищення компетентності 25 правозахисників шляхом їх ознайомлення із різноманітним інструментами сприяння та просування прав людини;

Для участі у конкурсі прохання заповнити електронну анкету: http://goo.gl/MYsYC

До уваги учасників – до участі у заході запрошуються правозахисники з різних областей України за регіональним принципом: Схід-Центр-Захід.

Витрати, пов’язані з проїздом, для участі у заході відшкодовуватимуться організаторами заходу (автобус; поїзд: плацкарт, купе) за  наявності паспорта, оригіналів проїзних документів та отриманого запрошення.

Через обмежену кількість місць запрошення для участі у тренінгу буде надіслане учасникам після проведеного конкурсного відбору на відповідність вимогам до участі. Анкети, отримані раніше, розглядатимуться в порядку пріоритетності.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.