bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовні семінари для землевласників Одещини
24.01.2013

USAID АгроІнвестНаступного тижня 29-го та 30-го січня на Одещині пройдуть два семінари «Земельні права, право захист та просвіта. Можливості та перспективи», які є частиною просвітницьких заходів Херсонського Комітету виборців України у рамках Проекту USAID АгроІнвест. Детальніше про перші чотири семінари у матеріалі «Більш півсотні мешканців 20 населених пунктів дізнались про земельні права».

Першими у одеській області до вивчення своїх прав долучяться мешканці Котовська. Семінар, за участі експерта ХОО КВУ Олександра Мошнягула та юристів Центрів вторинних юридичних послуг (ЦВЮП) Херсона й Одеси, відбудеться у актовій залі райсільгоспуправління Котовської РДА за адресою: м. Котовськ Одеської області, вул. 50 років Жовтня, 105. Захід розпочнеться о 10:00 і з перервою на кава-паузу триватиме до 14:00.

Наступного дня (30.01.2013) вже у читальній залі Татарбунарської центральної районної бібліотеки (м. Татарбунари Одеської області, вул. Горького, 4) з 11:00 до 15:00 фахівці, у тому ж складі, проведуть семінар для власників паїв та земельних ділянок, сільських активістів,  представників асоціацій землевласників й сільських рад Татарбунарів. Програма обох заходів у загальних рисах є однаковою:

  1. Вступ. Знайомство. Роздаткові матеріали.
  2. Обговорення актуальних проблем, пов’язаних з землею на місцях.
  3. Загальний огляд землеволодіння в Україні. Проблемні питання земельного законодавства та його реального впровадження.
  4. Право власності на земельну ділянку. Набуття, розпорядження, відчуження. Документація, форми правового захисту.
  5. Оренда землі сіль господарського призначення (укладення, зміна, розірвання договорів, орендна плата).  Документація, форми правового захисту.
  6. Питання і відповіді.
  7. Підсумки семінару.

Запрошуємо усіх зацікавлених мешканців Котовська та Татарбунарів до участі у семінарах-тренінгах із земельного права.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.