bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінговий курс “EVS в світі” в Туреччині
22.01.2013

Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» запрошує учасників з України прийняти участь в тренінговому курсі “EVS в світі”, що відбудеться з 15 по 22 березня 2013 року в м. Діярбакир, Туреччина.

Організатори хотіли б звернути увагу на розвиток навичок, знань та ставлення до хостингу волонтерів, а також на формальні, інформальні й неформальні навчальні процеси волонтерів і менторів під час EVS проектів. Також організатори хотіли б поговорити з учасниками про важливість сертифікату Youthpass в цих процесах, і зрозуміти, як волонтери можуть використовувати свої компетенції в повсякденному житті.

Протягом курсу учасники зможуть порівняти свої підходи і досвід співпраці з EVS зі своїми колегами з Білорусі, Вірменії, Італії, Мальти, Румунії, Туреччини та Угорщини. Програма курсу та його зміст організовані так, щоб забезпечити максимальну участь групи за допомогою активних та інтерактивних методів.

Хто може взяти участь в навчальному курсі?

  • Вік старше 18 років;
  • Молодіжні працівники, які безпосередньо працюють з молоддю, мають досвід роботи з EVS проектами в якості менторів, керівників і координаторів EVS проектів;
  • Готові взяти участь у всьому курсі навчання;
  • Мають організаційну підтримку для подальших заходів в рамках EVS;
  • Здатні спілкуватися англійською мовою.

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та 70% вартості проїзду. Організаційний внесок 30 євро.

Заповнені анкети слід надсилати на [email protected] до 1 лютого 2013 року.

Подробиці в додатку.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.