bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-трансляція майстер-класу з фандрейзингу
17.01.2013

Культурно-громадський центр ШELTER+ та Інститут розвитку Кривого Рогу, прагнучи підтримати інші організації громадянського суспільства (благодійні фонди, громадські організації, ініціативні групи, що прагнуть розвивати благодійні проекти), 19 січня 2013 року організовує майстер-клас з фандрейзингу – залучення коштів на благодійні і соціальні ініціативи – від Якова Рогаліна, президента донецького благодійного фонду «Доброта». Також для всіх бажаючих з інших міст і країн буде організовано онлайн-трансляцію в інтернеті.

Фактично кожна благодійна ініціатива стикалася з тим, що знайти гроші аби відповісти на ту чи іншу нужду суспільства – непросто. Яков Рогалін – практикуючий лікар, успішний бізнесмен, батько трьох дітей, засновник і директор Донецького благодійного фонду «Доброта», якого по праву називають «піонером українського фандрейзингу», власним прикладом доводить, що це можливо. Його благодійний фонд реалізовує масштабні проекти, збираючи гроші буквально зі всіх – від представників великого бізнесу до держслужбовців – міліціонерів і податківців тощо.

Яскраві і професійні майстер-класи Якова Рогаліна, мають на меті наступне:

  • мотивувати представників організацій громадянського суспільства (ОГС) до використання фандрейзингу без профанацій і зловживань як провідного інструменту і індикатора організаційного розвитку;
  • змінити ставлення до теорії та практиці фандрейзингу у зневірених або таких, що втрачають оптимізм, ОГО в великотрудній справі пошуку коштів для реалізації своєї місії.

Дивіться онлайн-трансляцію майстер-класа на своєму компьютері, планшеті чи смартфоні 19 січня з 15:00 до 20:00. Вікно для просмотру з’явиться на офційній сторінці Культурно-громадського центру ШELTER+ в фейсбуці за посиланням.

Реєстрація необов’язкова, але якщо ви зареєстровані, не забудьте “лайкнути” нашу сторінку.

Якщо ви вважатимете лекцію корисною чи цікавою для себе, закликаємо вас внести добровільну пожертву в розмірі 20-50 гривень. Це дозволить нам розвинути сервіс онлайн-трансляцій найцікавіших наших подій і зробити його якісним і регулярним.
Деталі про перерахунок грошей за контактами, поданими нижче.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.