bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар-тренінг з управління проектами в Луганську
10.01.2013

11-12 січня 2013 року у Луганську відбудеться семінар-тренінг з управління проектами. Експерти Воронезької регіональної громадської дитячої організації «Іскра» (Російська Федерація) поділяться з освітянами та громадськими лідерами Луганської, Донецької та Харківської областей з російським досвідом управління проектами на користь розвитку шкіл та малих громад. Захід проводить Східноукраїнський центр громадських ініціатив.

Дводенний захід збере освітян та громадських лідерів від громад сільської місцевості та малих промислових міст Луганської, Донецької та  Харківської областей, що представляють 5-ть команд-переможців конкурсу мікрогрантів «Підтримка громадських ініціатив на користь збереження шкіл у малих громадах». 

У ході семінару-тренінгу учасники зможуть підготуватися до успішної реалізації своїх ініціатив та відпрацювати навички ефективного управління адвокасі-ініціативою. Зокрема, вони дізнаються про сутність процесів з управління проектами, управління термінами, командою, ресурсами, висвітлення напрацювань у ЗМІ, управління ризиками та змінами під час реалізації ініціативи, моніторинг, планування витрат та бухгалтерський облік.

Під час семінару-тренінгу експерти Воронезької регіональної громадської дитячої організації «Іскра» (Російська Федерація) презентують приклади багаторічного досвіду своєї організації у напрямку громадсько-активних шкіл та підготовки представників шкіл до реалізації проектів.

Також у програмі заходу у другий день (з 13:00 до 14:30) заплановано круглий стіл «Практичні дії з активізації місцевої громади». Під час дискусії учасники семінару-тренінгу разом з лідерами громадських організацій Луганщини та представниками Всеукраїнської мережі «Громадські ініціативи в Україні» шукатимуть відповіді на питання: «Як можна активізувати місцеву громаду? Чому це потрібно робити?»

Місце та час проведення заходу:

11 січня, п’ятниця, з 10:00 до 18:00, конференц-зал готелю «Славянський» (м.Луганськ, вул. 1-ша Славянська, 2-а, 3 поверх).

12 січня, субота, з 9:00 до 16:00, конференц-зал ТЦ «Кристал» (м.Луганськ, вул. Радянська, 73, ТЦ «Кристал», 5 поверх).

Діяльність проводиться в рамках проектів Східноукраїнського центру громадських ініціатив «Об’єднання українсько-російського експертного потенціалу при підготовці активу малих спільнот Сходу України до адвокасі-діяльності на збереження шкіл» (мікрогрант від Товариства Лева за фінанси National Endowment for Democracy) та «Разом до збереження та розвитку освітніх послуг в малих громадах» (за фінансової підтримки програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного Фонду «Відродження»).

Контакти

Коментарі

Сергій Артьомов   4205 днів тому   #  

Наша НРГО "Товариство сільських жінок "Акація" також підготувала презентацію адвокасі - кампанії «Зміна ступеня школи або її ліквідації – тільки за результатами місцевого референдуму»

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.