bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсний відбір на участь у програмі «Навчаємо успіху»
04.12.2012

У грудні 2012 року Учбово-методичний центр захисту прав людини в партнерстві з Консорціумом з удосконалення менеджмент-освіти в Україні CEUME, консалтинговою компанією Brymer-Fursman та ГО ICA-Ukraine за фінансової підтримки NED (США) оголошує конкурсний відбір учасників програми «Навчаємо успіху».

Програма спрямована на поширення досвіду громадських організацій з використанням ситуаційної методики навчання шляхом розробки навчальних вправ (кейсів).

Кейс - реальна історія з життя реальних людей, вивчаючи яку, слухач виробляє своє рішення проблеми, порушеної в цій історії.

Програма «Навчаємо успіху» реалізується в три етапи:

  1. Участь у семінарі з написання кейсів 19-21 грудня 2012 року в Миколаєві (конкурсний відбір 30-ти учасників). Для участі в семінарі необхідно заповнити анкету і направити її до 7 грудня 2012 року на електронну адресу [email protected]. Результати відбору будуть опубліковані 12.12.12 на сайті http://hr-advocacy.mk.ua/. Учасники забезпечуються навчальними матеріалами, житлом і харчуванням. Компенсуються витрати на проїзд.
  2. Участь у семінарі з застосування ситуаційної методики навчання 26-28 лютого 2013 року (конкурсний відбір 10-ти учасників, які отримають ресурсну підтримку своїх ініціатив). Для проведення цього семінару запрошені провідні спеціалісти у сфері соціальних технологій з Європи та Америки. Учасники першого семінару будуть користуватися перевагою.
  3. Участь у програмі обміну для громадських лідерів «Україна - Міннесота» - двотижневе стажування в США (конкурсний відбір 2-х учасників). Учбово-методичний центр захисту прав людини оплачує переможцям третього етапу конкурсного відбору витрати з оформлення віз, а консалтингова компанія Brymer-Fursman, LLC бере на себе витрати по Вашому перебуванню і навчанню на території США. 

Участь у програмі - Ваш шанс опанувати новітні соціальні технології, запозичені у бізнесу і державних служб. Вимоги до учасників: бажання ділитися своїм досвідом громадської та правозахисної діяльності.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.