bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний семінар-тренінг «Стало-успішний фандрейзинг»
27.11.2012

Донецький благодійний фонд «Доброта» оголошує набір учасників благодійного семінару-тренінгу «Стало-успішний фандрейзинг».

Мета семінару-тренінгу – набуття розуміння складових успіху і невдач, залучення благодійних ресурсів для сталого розвитку недержавних/неприбуткових організацій (НДО/НПО).

Завдання семінару-тренінгу:

  • мотивувати представників НДО/НПО до використання фандрейзингу без профанацій і зловживань як провідного інструменту і індикатора організаційного розвитку;
  • змінити ставлення до теорії та практики фандрейзингу у зневірених і/або тих, хто втрачає оптимізм у великотрудній справі пошуку коштів для реалізації своєї місії.

Семінар-тренінг розрахований на представників НДО/НПО керівної ланки і тих, в чиї обов’язки входять питання розвитку організації, залучення та використання для цього всіх можливих ресурсів

Програма заходу додається.

Семінар-тренінг відбудеться 29 листопада 2012 року за адресою: м. Запоріжжя, вул. Радянська, 34, офісне приміщення Благодійного фонду «Патріот Запоріжжя».

Тренер - Рогалін Яків Фридрихович, директор ДМБФ «Доброта».

Умови участі. Бажаючі взяти участь у семінарі-тренінгу повинні:

  • заповнити анкету-заявку та надіслати її за адресою: [email protected]  або факсом (062) 348-90-21 до 28 листопада 2012 включно.
  • внести пожертвування на адресу ДМБФ «Доброта» для реалізації благодійного проекту «Допомога хворим дітям» у розмірі 290,00 грн. У разі, якщо від однієї організації у семінарі-тренінгу братиме участь 2 особи і більше, розмір добровільного пожертвування складе 250,00 грн. за 1 учасника. Вартість участі у заході для іногородніх - 199,00 грн..

ДМБФ «Доброта» забезпечує мультимедійність, роздаткові матеріали та кава-брейк.

Після навчання кожен учасник отримає сертифікат.

* Зібрані кошти в результаті проведення заходу будуть спрямовані на реалізацію благодійного проекту «Допомога хворим дітям м. Донецька».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.