bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з попередження насильтва в сім’ї
23.11.2012

7-8 грудня 2012 року в м. Києві Український фонд «Благополуччя дітей» проводить тренінг для фахівців, які працюють з батьками дітей віком від 0 до 3-х років, з метою презентації програми для проведення занять з батьками на тему: як з любов’ю та повагою визначати дитині кордони.

Завдяки даній програмі фахівці матимуть змогу надавати підтримку батькам маленьких дітей та знання про те, що сприяє правильному та здоровому розвитку дитини, як можна контролювати свої емоції в складних ситуаціях. Програма має успішний досвід впровадження у Польщі та має на меті допомогти батькам виховувати своїх дітей без використання насильства.

Тренінг проводиться в рамках кампанії «Мудрі батьки – щасливі діти», метою якої є захист дітей 0 – 3 років від жорстокого поводження шляхом популяризації відповідального батьківства та ненасильницьких методів виховання. Кампанія звертає увагу на те, що виховання дитини є вкрай відповідальним обов’язком батьків, з яким іноді важко впоратись. Зазвичай, засоби масової інформації, показуючи маленьких дітей, представляють образи щасливих, усміхнених дітей та дорослих. Таким чином, батьки, які зіштовхнулись з проблемами у вихованні, часто соромляться говорити про це, вважаючи таку ситуацію особистою невдачею. Часто вони не знають, куди можна звернутися за допомогою.

Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасники будуть забезпечені методичними та інформаційними матеріалами для проведення занять з батьками.

Умовою участі у тренінгу є готовність учасника в рамках діяльності своєї організації провести принаймні один курс (6 занять) для батьків за презентованою програмою з подальшим наданням зворотного зв’язку Українському фонду «Благополуччя дітей».

Більш детальну інформацію можна знайти тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.