bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінговий модуль “Форми та механізми активізації громади”
16.11.2012

Фундація сприяння громалянської активності запрошує до участі в тренінговому модулі “Форми та механізми активізації громади”.

Тренінговий модуль передбачає навчання молоді територіальних громад Херсонської та Миколаївської областей формам та механізмам активізації громади, що включає в себе: розробка та впровадження фандрайзингових кампаній, розробка проектів та програм, а також проектного менеджменту. 

Треніговий модуль буде проходити 1-2 грудня 2012 року у м.Херсоні.

Участь у тренінгу надасть можливість кожному учаснику розробити власний соціальний проект, що орієнтований на активізацію молоді на рівні громади, а також отримати фінансування в рамках конкурсу проектів “Розвиток громадянської активності молоді”

Відбір до участі у тренінговому модулі здійснюється на конкурсній основі шляхом заповнення електроної форми за посиланням або шляхом заповнення форми, що додається.

Запоненні форми слід направити за адресою: [email protected] до 27 листопада 2012 року з темою листа “участь у тренінговому модулі”.

Результати конкурсу всім учасникам будуть повідомлені 28.11.2012 року

Участь у тренінговому модулі є безкоштовною

Організатори тренінгового модулю покривають наступні витрати учасників: проїзд учасників, харчування, проживання та роздаткові матеріали.

Контакти

Коментарі

Терещенко Натан   4261 день тому   #  

Дуже хотілося б, щоб до роботи залучались громадяни невеликих міст також, наприклад, Володимира-Волинського. Дивись розміщення на ukrmap.org.ua

  •   Пiдписатися на новi
Євген Криницький   4258 днів тому   #  

доброго дня! Проектом якраз і передбаченно пріоритет у конкурсі для учасників невеликих міст, районних центрів та сіл, проте, нажаль ми обмежені географічно - саме тому запрошуємо лише учасників з Миколаївської та Херсонської областей!

  •   Пiдписатися на новi
Ірина Кононова   4255 днів тому   #  

громалянської - в заголовке

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.