bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з прав людини та майстер-клас із фото- та кіномистецтва в Ужгороді
05.11.2012

У рамках ІІ Конкурсу короткометражних фільмів «Міграція – спроба втечі чи право на краще життя?» Благодійна організація «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» та Кіномайстерня Cinemahall в Ужгороді проведуть дводенний тренінг за напрямами: права людини, фотографія, кіно.

Тренінг з прав людини та пов’язаних з ними питань міграції проведуть юридичний консультант Угорського Гельсінського Комітету Золтан Шомодьварі, науковець Марк Шпір та координатор Проекту «Без кордонів» Максим Буткевич.

Відомий в Україні та далеко за її межами фотограф, автор 4-х фотокниг і 30-ти персональних фотовиставок у різних країнах світу Олександр Глядєлов дасть майстер-клас з фото та на прикладі документальної фотографії продемонструє, як можна поєднати творчість з розкриттям серйозних проблем біженців, міграції, інтеграції та расизму.

Відбудеться і творча зустріч з українським кінопродюсером Андрієм Суярком («Той, хто пройшов крізь вогонь», «Іван Сила») та майстер-клас сценариста Василя Мельника.

Семінар відбудеться 8-9 листопада 2012 року о 18.00 у приміщенні академічного камерного хору “Кантус”, в обласному Будинку культури профспілок за адресою: м. Ужгород, вул. Руська, 3. Вхід на семінар вільний, його можуть відвідати не тільки учасники конкурсу а й усі зацікавлені. Зареєструватися до участі у семінарі можна за посиланням.

Сам конкурс короткометражок триватиме з 15 жовтня до 30 грудня 2012 року. Мета – підтримати творчі ініціативи молоді та привернути увагу молодих людей до проблем міграції, расизму й ксенофобії, долучитися до профілактики негативних соціальних явищ в молодіжному середовищі. Участь у конкурсі можуть взяти усі бажаючі віком від 18 років, підготувавши відео-роботу згідно умов конкурсу та надіславши її організаторам. Переможець Конкурсу отримає путівку на міжнародний кінофестиваль, за перші місця у кожній з категорій передбачена винагорода.

Контакти

  • Кабацій Наталія
  • Благодійна організація “Комітет медичної допомоги в Закарпатті”
  • [email protected]
  • +38 050 5710718
  • http://www.cam-z.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.