bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар з підвищення блогерської майстерності
27.10.2012

2 листопада  2012 року о 14.00 Східноукраїнський центр громадських ініціатив запрошує громадських активістів, молодих журналістів, блогерів та всіх зацікавлених, взяти участь у першому вебінарі курсу «Підвищення блогерської майстерності». Тема вебінару «Для чого і як стати блогером?».

У рамках проекту «Блогери – рятівники міст» Східноукраїнського центру громадських ініціатив реалізується дистанційний навчальний курс «Підвищення блогерської майстерності», що складається з шести вебінарів, як для блогерів-початківців, так і для досвідчених користувачів блогосфери. Ведучі вебінарів популярні блогери, PR-менеджери, та спеціалісти з інформаційних кампаній в Інтернеті.

Учасники мають можливість вплинути на зміст вебінару! Не пізніше ніж за 2 дня до події, Ви можете надіслати своє запитання та отримати відповідь на нього в ході вебінару. Для цього необхідно скористатись формою зворотного зв’язку за посиланням.

Участь у вебінарах безкоштовна, та не потребує попередньої реєстрації. Адреса вебінару - http://cityplan.in.ua/page/view/18. Рекомендуємо додати її в закладки. Організатори радять встановити заздалегідь необхідне програмне забезпечення для участі у вебінарі: Аdobe flash player, не нижче 11 версії. Завантажити можна безкоштовно за цим посиланням.

Просимо звернути увагу, що в ході тестових запусків деякі користувачі браузера Chrome скаржились на труднощі з трансляцією.

Проект здійснюється за підтримки Посольства США в Україні. В рамках проекту також відбудуться два триденні семінари в м.Чернігів, де учасники зможуть в живу поспілкуватись з відомими блогерами та громадськими активістами України та США. 

Контакти

  • Аліна Бондар
  • Східноукраїнський центр громадських ініціатив
  • 099-932-36-73
  • http://cityplan.in.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.