bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг із «Зеленого пакету»
24.10.2012

3 листопада з 10:00 до 16:00 в університеті «Крок» буде проводитись тренінг із «Зеленого пакету», куди запрошуються всі бажаючі освітяни, хто працює з дітьми шкільного віку.

Комплекс «Зелений пакет» можна інтегрувати у предмети природничого та суспільно-гуманітарного циклів, використовувати у гуртковій, позашкільній та просвітницькій діяльності викладачам, недержавним молодіжним та дитячим осередкам, студентам педагогічних вищих навчальних закладів та робітникам відділів рекреації та освіти об’єктів природно-заповідного фонду. “Зелений пакет” сприяє розвитку “зелених стандартів” в освіті та обміну досвідом між вчителями.

Тренінг буде проводитись безкоштовно тренерами «Зеленого пакету» Наталією Гозак  та Оленою Тарасовою.

Після тренінгу учасники отримають сертифікати, що підтверджують їхню обізнаність щодо використання навчально-методичного комплексу  “Зелений пакет”,  який рекомендовано Міністерством освіти і науки України для використання у загальноосвітніх навчальних закладах України (Лист Міністерства освіти і науки України від 07.12.2009 року № 1/11-9999). 

Для реєстрації на тренінг, будь ласка, заповніть електронну анкету або зателефонуйте Олені Тарасовій 063 238 83 41

Для довідки

З метою підвищення екологічної грамотності школярів і сприяння реалізації концепції сталого розвитку, Координатор проектів ОБСЄ в Україні (далі – Координатор проектів) в 2009 році розпочав проект «Зелений пакет - Україна», який спрямований на розвиток в Україні інноваційних освітніх інструментів.

Матеріали Зеленого пакету були розроблені Регіональним екологічним центром для Центральної та Східної Європи у співпраці з низкою болгарських, угорських, польських і українських фахівців у галузі освіти і охорони навколишнього середовища. Національні версії Зеленого пакету були розроблені більш, ніж у 14 країнах Центральної та Східної Європи, Центральної Азії та Кавказу.

Організація з безпеки та співробітництва в Європі брала участь у створенні матеріалів Зеленого пакету у таких країнах: Азербайджан, Казахстан, Боснія і Герцеговина, Албанія. Використовуючи цей унікальний досвід, Координатор проектів підтримав ініціативу Міністерства освіти і науки України щодо впровадження проекту «Зелений пакет» в Україні, починаючи з 2009 року.

За підтримки Координатора проектів в 2009 році два із чотирьох елементів навчального комплексу «Зелений пакет для середньої школи» – Посібник для вчителя та гра «Дилеми» (методичні рекомендації та картки) – були підготовлені, а саме, перекладені на українську мову та адаптовані.

21 квітня 2011 року в Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України за сприяння Фонду Східна Європа відбулася презентація повного комплекту матеріалів “Зеленого пакету” для середньої школи та посібника для початкової школи “Зелений пакет для дітей”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.