bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Веб-сайт як інструмент прозорості та підзвітності: створюємо безкоштовно»
05.10.2012

18 жовтня 2012 року з 10.00 до 13.00 Український форум благодійників проводить перший з циклу тренінг «Веб-сайт як інструмент прозорості та підзвітності: створюємо безкоштовно».

Захід відбувається в рамках просвітницької програми Українського форуму благодійників «НА ВЧИСЬ!» за участю Всеукраїнської освітньої платформи EDUkIT . Наступні два тренінги з циклу - «Сайт як інструмент благодійності» та «Новітні медіа в освіті» - пройдуть в листопаді-грудні.

Мета тренінгу - показати можливості та перспективи для розвитку неприбуткової організації, які відкриються після створення власного сайту. В результаті тренінгу учасники отримають відповідні знання та навички, які допоможуть їм створити сучасне інтернет-представництво для своєї організації/проекту на платформі EDUkIT, маючи навички звичайного користувача ПК.

Основні питання, що будуть висвітлені під час тренінгу:

  • Інформаційно-освітня платформа EDUkIT. Переваги та можливості сайтів, які створені за допомогою платформи EDUkIT.
  • Особливості створення сайту неприбуткової організації/проекту. Які цілі організація ставить перед сайтом. Інформаційна, комунікаційна, сервісна функції сайту.
  • Наповнення сайту. Яка інформаціє є обов’язковою для розміщення. Функціональність сайту. Оптимізація контенту для роботи з пошуковими системами.Як забезпечити принцип прозорості та публічності через веб сайт організації.
  • Дизайн сайту. Врахування потреб цільових відвідувачів. Підбір кольорової гами. Важливість зручної навігації.
  • Практичні завдання.


Експерти:

Олександр Елькін – заступник директора з освітніх ініціатив ТОВ «Стелла Сістемз», кандидат технічних наук. Спеціаліст у сферах комп’ютерних наук і маркетингу некомерційних організацій, має багаторічний управлінський та освітянський досвід. Сьогодні під його керівництвом реалізується ряд соціальних проектів, де інформаційні технології взаємодіють з освітою. Серед них: «EDUkIT. Безкоштовні сайти для навчальних закладів та громадських організацій».

Марина Пащенко – менеджер з адміністративної роботи ТОВ «Стелла Сістемз», керівник в області IT-технологій. Марина зайнята в розробці стратегії просування послуг компанії в галузі освіти та розвитку партнерської мережі проектів.


Учасники заходу: захід буде корисним для представників (керівники, менеджери, координатори проектів/програм) членів Українського форуму благодійників, інших благодійних фондів та організацій, співробітників бізнес-компаній, які відповідають за реалізацію благодійних програм; приватних благодійників та всіх, хто піклується про якісне представлення інформації про благодійну діяльність організації або про благодійні проекти. 

Адреса проведення буде повідомлена зареєстрованим учасникам додатково.

Реєстрація: для реєстрації необхідно заповнити реєстраційну форму та надіслати її до 18:00 16 жовтня 2012 року на електронну адресу [email protected].

Умови участі:

  • Члени Українського форуму благодійників: 1 особа від організації - участь безкоштовна; кожна наступна особа - реєстраційний внесок 50 грн.
  • Не члени Українського форуму благодійників: 1 особа від організації - 100 грн.; кожна наступна особа - реєстраційний внесок 50 грн.

Реєстрація для участі у майстер-класі є обов’язковою. Члени Українського форуму благодійників та представники організацій, що подали свої реєстраційні заявки першими, матимуть перевагу.

Підтвердження про свою участь у майстер-класі учасники отримають 16 жовтня 2012 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.