bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для тренерів і мультиплікаторів з питань освіти в області прав людини
04.10.2012

Тренінг проводиться в рамках Проекту посилення спроможності молоді щодо участі в молодіжній політиці та навчанні в області прав людини в Україні (проект Ради Європи, розроблений у 2012 році, впроваджується разом з Державною службою молоді та спорту України).

Мета тренінгу - підвищення потенціалу молодіжних організацій в Україні, що працюють з вихованням демократичного громадянства та навчання правам людини. 

Серед завдань тренінгу:

  • проаналізувати актуальні для України проблеми у сфері прав людини та навчання правам людини для молоді, та розробити відповіді на ці виклики;
  • підвищити обізнаність щодо адвокатування навчання з прав людини на місцевому та національному рівні;
  • ініціювати спільні стратегії та проекти щодо навчання з прав людини в Україні.

Тренінг для тренерів та мультиплікаторів з питань освіти в області прав людини в Україні організовано молодіжним департаментом Ради Європи та департаментом з питань молоді та комунікації Державної служби молоді та спорту України у співробітництві з Асоціацією молодіжних організацій України “Спектр”, Всеукраїнською молодіжною громадською організацією “Клуб міжнародного співробітництва ”МАНДРИ”“. 

Список учасників тренінгу складатиметься з 30 осіб, які репрезентуватимуть різні області України та різні зацікавлені сторони.

Вимоги до учасників:

  • бути тренером, молодіжним працівником, молодіжним лідером, вчителем або волонтером та активно працювати з молоддю в молодіжних організаціях чи школах, мати мінімальний досвід поширення прорам навчання правам людини;
  • бути вмотивованим та зацікавленим отримати знання, вивчити концепції навчання правам людини та бути готовим поширювати свій досвід та знання іншим учасникам;
  • стати мультиплікатором навчального курсу на центральному, обласному, місцевому рівні та розробляти проекти щодо навчання правам людини;
  • бути присутнім на тренінгу протягом усього періоду його проведення.

Вік учасників: від 18 до 35 років.

Робочими мовами тренінгу будуть українська та російська. Деякі частини тренінгу можуть бути проведені англійською, учасникам буде забезпечено переклад.

Тренінг буде проведено у м.Суми. Він розпочнеться ввечері 5 листопада 2012 року. Роз`їзд учаників - після сніданку 11 листопада 2012року. 

Всі витрати учасників тренінгу, включаючи проїзд, проживання, харчування та роздаткові матеріали, покриваються організаторами.

Всі кандидати мають подати заявку, заповнивши аплікаційну форму он-лайн за посиланням: http://youthapplications.coe.int

Конкурсна комісія відбере учасників на основі вимог, зазначених вище, забезпечуючи при відборі збалансованість групи за показниками: стать, географічна репрезентація, різноманіття видів досвіду, культурних традицій та організацій. Всі кандидати будуть проінформовані про стан розляду заявки.

Всі аплікаційні форми повинні бути повністю заповнені та подані до 10 жовтня 2012 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.