bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«ДОБРОТА» і молодь
29.09.2012

2 жовтня 2012 року директор Донецького міського благодійного фонду «Доброта» Яків Рогалін проведе майстер-клас на тему «Соціальні інновації: від соціального маркетингу до соціального підприємництва» для магістрів економічного факультету Донецького Національного університету та соціально-активної молоді, яка цікавиться питаннями оптимізації суспільно-корисної діяльності некомерційних організацій.

Захід відбудеться у приміщенні 7-го корпусу Донецького Національного університету за адресою: м. Донецьк, вул. Челюскінців, 189, ауд. 409. Початок – о 17.00, тривалість – 2 години.

Майстер-клас буде присвячений демонстрації стійко-успішного досвіду впровадження інновацій у суспільно-корисну діяльність на прикладі ДМБФ «Доброта», який є визнаним лідером в області соціальних інновацій та соціального підприємництва. На цьому терені і сам фонд, і його керівник здобули широку популярність і високу оцінку експертного співтовариства.

Бажаючі взяти участь можуть зареєструватися за телефонами: (062) 348-90-15, (050) 940-11-56 або e-mail: [email protected]

У серпні цього року вже був проведений аналогічний майстер-клас в рамках Міжнародної Літньої Економічної Школи, в якій брали участь студенти та аспіранти факультетів економіки університетів України, ближнього і далекого зарубіжжя. За відгуками учасників Літньої Школи, презентація концепції соціального підприємництва виявилася найбільш яскравим та корисним виступом серед навчальних сесій цього заходу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.