bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар із захисту персональних даних
27.09.2012

Проект Ради Європи і Європейського Союзу «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі» спільно із Державною службою України з питань захисту персональних даних запрошують Вас і Ваших колег до участі в експертному семінарі на тему "Захист персональних даних у середовищі інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ)".

На семінарі будуть розкриті питання застосування основних європейських принципів захисту та обробки персональних даних для різноманітних цілей сфери ІКТ. Розглядатимуться  найбільш актуальні проблеми захисту персональних даних у середовищі ІКТ (включаючи визначення основних викликів та шляхів їх подолання  для, наприклад, додатків до смартфонів, пошукових систем, соціальних мереж, аутсорсінгу/хмарних обчислень). Особливу увагу буде приділено питанням обмеження/відступу від принципів захисту даних, “передбачених законом і таких, що визнані необхідними заходами в демократичному суспільстві” в інтересах правоохоронних органів, державної безпеки та для захисту прав інших осіб. У цьому контексті також будуть розглянуті основоположні принципи захисту персональних даних та проблеми їх впровадження.

Експертами Ради Європи на цьому заході виступатимуть доктор юридичних наук, у минулому Уповноважений з питань захисту персональних даних федеральної землі Берлін пан Ганс’юрген Гарстка (Німеччина) і міжнародний експерт у сфері захисту персональних даних, у минулому радник президента Національної комісії Франції з питань інформаційних технологій і свобод пані Марі Жорж (Франція).

Семінар відбудеться  2 жовтня 2012 з 10:00 до 15:45 у  конференц залі готелю «Воздвиженський» за адресою: вул. Воздвиженська, 60 а/б, м. Київ. Реєстрація починається о 09:30.

Прохання до 28 вересня 2012 року надіслати на електронну адресу асистента проекту Ольги Кудіної ([email protected]) підтвердження, вказавши ПІБ, а також контактний номер телефону. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.