bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський освітній форум “Енергія Змін 2012”
18.09.2012

Ти молодий, амбіційний та рішучий? Вже маєш певний досвід в реалізації соціально-екологічних проектів чи тільки хочеш його отримати? Зарядись “Енергією Змін 2012”  - абсолютно відновним, безпечним і чистим джерелом енергії! 

5-7 жовтня 2012 р. в київській галереї “АртПРИЧАЛ”, відбудеться практичний форум “Енергія Змін 2012” (міжнародний формат - Power Shift). 50 молодих активістів з усієї України приїдуть, щоб отримати знання та практичний досвід для позитивних перетворень у своїх громадах. Ти можеш стати одним з них!

За три дні активісти Української молодіжної кліматичної асоціації (УМКА) та досвідчені тренери з проектного менеджменту, мистецтва презентацій та командотворення проведуть практичні та теоретичні заняття, на яких ти навчишся ефективно працювати в команді, втілювати практичні екопроекти, діяти і досягати результату, корисного для твоєї  громади та майбутніх поколінь. Тренінг включатиме в себе не тільки теоретичний курс, але й допоможе розпочати роботу над практичною реалізацією отриманих знань. Це стане можливим завдяки грі-симуляції з розробки та реалізації екологічних проектів та кампанії практичних екологічних дій “Бери і Роби”.

За результатами гри три переможці отримають грошові винагороди на реалізацію представлених проектів (сума реєстраційних внесків учасників за участь у форум буде розподілена між призерами).

Перелік дисциплін та розклад знаходяться на сайті. Також, за цим лінком можна заочно познайомитися з нашими викладачами. Організатори забезпечують проживання і харчування. Проїзд учасники оплачують самостійно.

Пам’ятай! Клімат змінюється, наша країна та світ вже ніколи не будуть такими, як вчора і зараз. Тільки діючи разом ми зможемо забезпечити чисте, стале (sustainable),  гармонійне, безпечне майбутнє для нас і наших дітей!

Deadline заповнення аплікаційної форми - 24 вересня 2012 року.

Вартість участі складає 170 грн. за 3 дні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.