bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтерактивний медіа-захід «Tolerance Camp»
11.09.2012

Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» запрошує журналістів з усіх областей України взяти участь в інтерактивному медіа-заході за участі представників національних меншин та біженців «Tolerance Camp», який відбудеться в Києві 25  вересня 2012 року.

 Уперше захід об’єднає представників медіа та національних меншин і біженців, які зможуть обговорити висвітлення проблем цих груп в українських медіа.

В рамках «Tolerance Camp» журналісти отримають унікальну нагоду безпосередньо поспілкуватися із запрошеними експертами, представниками національних меншин та біженцями, взяти у них коментар або розширене інтерв’ю у неформальній атмосфері.

Крім того, журналісти отримають цінні поради та «уроки толерантності» від запрошених експертів - відомих українських медійників та представників міжнародних правозахисних організацій, які мають великий досвід у висвітленні національних та інших меншин в Україні. Можливість виступити також буде надана самим представникам нацменшин, які зможуть поділитися своїм досвідом спілкування зі ЗМІ та побажаннями з учасниками заходу.

Очікується, що учасники заходу підготують матеріал для ЗМІ на основі спілкування з представниками національних меншин, біженцями та експертами. 

Дата:  25 вересня 2012 року

Місце:  м. Київ, вул. Ризька 15, офіс МГО «Інтерньюз-Україна»

Час: з  9.30 до 14.00

Модератор заходу:   

Максим Буткевич - правозахисник, співкоординатор Проекту «Без кордонів» ГО «Центр Соціальна Дія», що відслідковує ситуацію з правами людини у Центральній Азії та інших регіонах, право на притулок та права біженців в Україні, протидію ксенофобії та расизму.  Член Громадської Ради при МВС (2008-2010), член Національного комітету «Amnesty International-Ukraine» (2007-2008). Учасник/тренер Національної освітньої програми «Розуміємо права людини».

Умови участі:

До участі у тренінгу запрошуються журналісти або редактори загального національних  або  регіональних видань.  Бажано  мати досвід у висвітленні тем, що стосуються заходу (національні меншини, біженці, ксенофобія, толерантність, расизм), або інтерес до цієї тематики.

Для участі у заході необхідно до 14:00 1вересня 2012 р. надіслати онлайн-анкету, яку також можна заповнити на сайті, або зареєструватися за телефоном (044) 458-44-40, 501-92-03, моб. тел. 063-433-90-44 (Вікторія Козир). 

Підтвердження участі відібрані учасники отримають 18 вересня 2012 р. Організатор залишає за собою право не пояснювати і не оголошувати причини відмови в участі.

Участь у заході є безкоштовною. Учасникам забезпечують:

  • харчування (кава-пауза та фуршет);
  • компенсація проїзду (для учасників з регіонів за наявності оригіналів квитків);
  • проживання в готелі (для учасників з регіонів за бажанням на 1 добу). 

«ToleranceCamp» відбудеться в рамках проекту «Сприяння суспільної толерантності до національних меншин та біженців в Україні через збільшення масштабу та якості їх висвітлення в українських медіа» за підтримки Фонду розвитку українських ЗМІ Посольства США в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.