bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Факультет міжнародного співробітництва та молодіжної громадської дипломатії
07.09.2012

Оголошується набір учасників програми «Факультет міжнародного співробітництва та молодіжної громадської дипломатії». Програма проводиться за підтримки Державної служби молоді та спорту України.

Мета: підвищення рівня залучення соціально-орієнтованих українських НГО в міжнародну діяльність шляхом створення команди представників НГО, які беруть участь в програмах української громадської дипломатії та реалізації місцевих, національних та міжнародних проектів.

Учасники програми: молоді люди – керівники та лідери молодіжного руху, студентського самоврядування, молодіжних та студентських парламентів та організацій віком від 18 до 35 років.

Молодіжний дипломатичний корпус (МДК) - це пул активних представників НГО України, які володіють знаннями та навичками міжнародної комунікації, добре знаються на міжнародних відносинах, і які готові реалізовувати міжнародні проекти, спрямовані на вирішення нагальних проблем сьогодення, в тому числі формування позитивного образу України за кордоном, поширення української культури і мови в світі.

В рамках проекту передбачається:

  • 1 етап (17 вересня – 30 жовтня 2012 року). Проведення одноденних тренінгів у 27 регіонах України. Кількість учасників тренінгу 30 – 35 осіб. В ході тренінгу учасники ознайомляться з принципами та системою роботи ПАРЕ, МПА СНД, ПА ООН, буде проведений відбір учасників для Молодіжного дипломатичного корпусу та ін. Графік тренінгів додається.
  • 2 етап (9 – 25 листопада2012 року). Проведення двох навчальних модулів для членів Молодіжного дипломатичного корпусу та засідання Молодіжної міжпарламентської асамблеї України у м. Київ.
  • 3 етап Міжнародний блок. Мультиплікація.(2012 – 2014 рр.) В рамках цього етапу будуть освітні семінари для молодих парламентаріїв і молодіжних лідерів України під час сесії МПА СНД, ПА РЄ та ПА ООН. Мультиплікація: розробка та реалізація учасниками проектів, спрямованих на розвиток дружніх, партнерських, взаємовигідних відносин з громадськими організаціями іноземних держав, з міжнародними і міжурядовими інституціями.

Заявки на участь у програмі в електронному вигляді та проектна ідея (лише додаток 3), приймаються до 17 вересня 2012 року на електронну адресу. Одесса, Миколаїв, Херсон, Сімферополь та Севастополь до 10 вересня 2012 року.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.