bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінари-тренінги «Стійко успішний фандрейзинг»
03.09.2012

5 вересня директор Донецького міського благодійного фонду «Доброта» Яків Рогалін проведе черговий семінар-тренінг на тему «Стійко успішний фандрейзинг». Цей захід продовжує серію тренінгів з ключових питань інституційного розвитку неприбуткових організацій. Тільки цього літа їх географія включала, крім Донецької області, Дніпропетровськ, Київ, Комсомольськ, Куп’янськ, Одесу, Старобільськ, Алмати, Астани, Кемськ, Санкт-Петербург, Ройтлінген і Констанц.

Мета семінару-тренінгу - набуття розуміння складових успіху і невдач залучення благодійних ресурсів для сталого розвитку недержавних/неприбуткових організацій (НДО/НПО).

Навчання розраховане на лідерів НДО/НПО і тих, в чиї обов’язки входять питання розвитку організації, залучення та використання для цього всіх можливих ресурсів.

Захід ставить своїм завданням мотивувати представників НДО/НПО до використання фандрейзингу без профанацій і зловживань як провідного інструменту і індикатора організаційного розвитку, а також змінити ставлення до теорії та практики фандрейзинга у зневірених та  втрачаючих  оптимізм НДО/НПО, у багатотрудній справі пошуку ресурсів для реалізації своєї місії.

Семінар-тренінг відбудеться 5 вересня 2012 року з адресою: м. Донецьк, б. Пушкіна, 26, у приміщенні обласної наукової медичної бібліотеки. Програма додається.

Для участі в семінарі потрібно відправити анкету-заявку на e-mail: [email protected]  або факс (062) 348-90-21 до 4 вересня 2012 року включно, а також внести благодійний внесок на адресу ДМБФ «Доброта» для реалізації проекту «Допомога хворим дітям м. Донецька» у розмірі 199,00 грн. У разі, якщо від однієї організації у семінарі-тренінгу братиме участь 2 особи і більше, розмір добровільного пожертвування складе 150,00 грн. за 1 учасника.

ДМБФ «Доброта» забезпечує мультимедійність, роздаткові матеріали, канцелярське приладдя та кава-брейк. Після навчання кожен учасник отримає сертифікат.

Подробиці за тел.   (062) 348-90-15,   (050) 940-11-56 .

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.