bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійність крізь призму об’єктива
15.08.2012

Український форум благодійників оголошує набір учасників до фотошколи "Благодійність крізь призму об'єктива".

ПРОГРАМА ФОТОШКОЛИ складається з 5 занять:

18 вересня 2012, 10:00 – 13:00. Заняття 1: «Основи фотомистецтва»

Короткий зміст заняття: Перші фотомитці та їхні роботи. Композиція – граматика візуальної мови. Кольорове рішення знімку. Властивості світла. Голлівудська схема освітлення. Аналіз фоторобіт майстрів та учасників фотошколи.

25 вересня 2012, 10:00 – 13:00. Заняття 2: «Мистецтво соціального портрету»

Короткий зміст заняття: Особливості зйомки портрету на натурі та в інтер’єрі. Сеанс зйомки. Особливості зйомки дітей різного віку. Особливості зйомки літніх людей. Групові портрети. Аналіз фоторобіт майстрів та учасників фотошколи.

2 жовтня 2012, 10:00 – 13:00 Заняття 3: «Документальна фотографія»

Короткий зміст заняття: Особливості зйомки набувачів благодійної допомоги в реальних умовах. Особливості зйомки різноманітних заходів у рамках благодійних проектів (благодійні акції, семінари, тренінги тощо). Аналіз фоторобіт майстрів та учасників фотошколи.

9 жовтня 2012, 10:00 – 13:00 Заняття 4: «Вулична фотографія»

Короткий зміст заняття: Зйомки масштабних подій на вулиці. Роль заднього плану. Технічне оснащення при фотографуванні на вулиці. Результати зйомки: серія або набір кадрів. Аналіз фоторобіт майстрів та учасників фотошколи.

16 жовтня 2012, 10:00 – 13:00 Заняття 5: «Ази цифрової обробки фотографій» Короткий зміст заняття: Сортування і пакетна обробка фотографій. Обробка знімків за допомогою різних фільтрів і пресетів. Типи і формати фотокниг. Дизайн фотокниги. Вибір обкладинки. Підбір фото та виготовлення макета. Підбір фотографій і вибір музики. Налаштування слайд-шоу: ритм, переходи, спецефекти. Між заняттями передбачено виконання учасниками практичного домашнього завдання.

По закінченню Фотошколи учасники курсу отримають сертифікат.

УЧАСНИКИ ФОТОШКОЛИ: Курс розрахований на спеціалістів (представників бізнес-структур, благодійних фондів та організацій, громадських організацій тощо), залучених до реалізації благодійних проектів та програм, які прагнуть навчитися професійно закарбувати програми, проекти та досвід благодійної діяльності у фотографію. Курс буде цікавий керівникам проектів та програм, менеджерам проектів, КСВ та PR-менеджерам, а також усім, хто цікавиться соціальною фотографією та бажає взяти участь у ІІІ Всеукраїнському фотоконкурсі «Благодійність крізь призму об’єктива».

ЩО ОТРИМАЮТЬ ВИПУСКНИКИ ФОТОШКОЛИ?

Закінчивши фото школу, випускники:

  • навчаться професійно проводити фотозйомку благодійних подій, набувачів благодійної допомоги у різних зйомочних ситуаціях (на вулиці, в приміщенні), використовуючи власну фотокамеру;
  • отримають практичні навички, як передавати через фотомистецтво результати благодійної діяльності організації;
  • підготують фотороботи для участі у ІІІ Всеукраїнському фотоконкурсі «Благодійність крізь призму об’єктива».

ВИКЛАДАЧ ФОТОШКОЛИ: Валерій Скляренко, член Спілки фотохудожників України (СФУ) з 1991 р., учасник національних виставок і конкурсів FIAP - Чехословаччина, Бельгія, Іспанія, Франція, Аргентина, Бразилія. Брав участь у виставці київських фотографів в галереї ШАТО-До в м. Тулуза, Франція. Керував фотошколою СФУ (1993 - 1997 рр..). Один з організаторів та учасник першої спільної виставки фотографів і художників VISION ART в Національному художньому музеї. Автор більше 20-ти фотохудожніх проектів. Автор корпоративних перекидних і настільних календарів, білбордів, каталогів та буклетів компаній, банків і підприємств. Співпрацював із такими виданнями: Digital Photographer, «Академія», «Готельний бізнес», «Телекомунікації і зв’язок», «Олігарх», «Жінка», PANORAMA, «Комп’ютери та програми», «Дім Сад Город». Персональний сайт Валерія Скляренка - http://foto-sklyarenko.com.ua/

УМОВИ УЧАСТІ У ФОТОШКОЛІ: Для участі у Фотошколі «Благодійність крізь призму об’єктива» слід заповнити реєстраційну форму та надіслати її не пізніше 5 вересня 2012 року на адресу: [email protected], а також сплатити реєстраційний внесок. Кількість учасників обмежена (не більше 20 осіб). Перевага надаватиметься членам Українського форуму благодійників і тим учасникам, які подали реєстраційні заявки та сплатили реєстраційні внески першими. Тож поспішайте!

Розмір реєстраційного внеску для членів Українського форуму благодійників 1 особа від організації - 400 грн. 2-га та наступні особи від організації - 300 грн. Розмір реєстраційного внеску для всіх інших організацій 1 особа від організації - 800 грн. 2-га та наступні особи від організації - 650 грн.

Реєстраційний внесок за одного учасника покриває участь 1 особи в усіх заняттях фотошколи. Оплата реєстраційного внеску має надійти до початку першого заняття: Безготівковим переказом Благодійна організація «Український форум благодійників», м. Київ, вул. Артема, 46; Код ЄДРПОУ 33886435, п/р 26000100748; ВАТ «Райффайзен Банк Аваль», МФО 380805. Призначення платежу: добровільна пожертва на статутну діяльність.

Підтвердження своєї участі в тренінговому курсі учасники отримають після сплати реєстраційного внеску.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.