bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Адвокасі. Зовнішні та внутрішні комунікації ГО»
28.07.2012

17-19 серпня 2012 року відбудеться тренінг для представників громадських організацій Сумської і Харківської областей. Захід відбуватиметься в рамках проекту «Школа громадської активності» за підтримки NED.

На тренінгу розкриватимуться питання адвокаті, співпраці зі ЗМІ. Також учасники отримають комунікаційні навички, вміння вести переговори, презентувати свою ГО тощо.

Для участі в тренінгу ви маєте заповнити та надіслати анкету на електронну адресу, вказану нижче. Анкети приймаються до 13 серпня 2012 року включно. Організаційні деталі тренінгу будуть повідомлені в індивідуальному порядку, після надсилання учасником заповненої анкети. Відбір учасників буде здійснюватися організаторами по закінченню терміну подачі анкет.

Учасникам тренінгу забезпечується харчування та проживання, а також компенсація вартості проїзду за наявності оригіналів квитків та ксерокопій документів (І, ІІ ст. паспорту, прописки та ідентифікаційного коду). За більш детальною інформацією можна звернутися за тел.: 095-73-12-988, анкети надсилати на e-mail: [email protected], сайт СОКМО http://molod.suny.ua 

Тренінг проводиться в рамках проекту Сумським обласним комітетом молодіжних організацій за підтримки NationalEndowmentforDemocracy (NED)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.