bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Цикл тренінгів на тему розвитку установ та організацій культурної сфери
18.07.2012

Донецький міський молодіжний центр мистецтв “ЕкоАрт” запрошує представників громадських організацій та установ, що працюють в сфері культури, з Донецької та Херсонської областей взяти участь у циклі тренінгів «Розвиток потенціалу установ і організацій культурної сфери». Перший тренінг відбудеться 2-5 серпня 2012 року.

Цикл тренінгів «Розвиток потенціалу установ і організацій культурної сфери» проводиться в рамках проекту «Розвиток культури – джерело процвітання громади». Проект здійснюється Донецьким міським молодіжним центром мистецтв «ЕкоАрт» в партнерства з Херсонським міським Центром молодіжних ініціатив «Тотем» та Асоціацією журналістів «Постфактум» (Тбілісі) за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках програми Східного Партнерства «Культура». Підтримку проекту надає Управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації.

Завдання циклу тренінгів: 

  • навчання співробітників установ і організацій, що працюють у сфері культури, проектному і культурного менеджменту, правилам ефективної комунікації, залученню фінансування та волонтерської діяльності;
  • зміцнення потенціалу установ та організацій культури для створення ними затребуваного і високоякісного культурного продукту.

Цикл «Розвиток потенціалу установ і організацій культурної сфери» складається з 6 триденних тренінгів.

Теми тренінгів:

  • культурний менеджмент, написання проектів (реалізація проектів у сфері культури, розробка проекту та написання проектної заявки)
  • лідерство і робота з активом громади, робота з волонтерами
  • навички ефективної комунікації, зв’язки з громадськістю, партнерство
  • аналіз потреб громади, аналіз ресурсів
  • інформаційно-просвітницька діяльність, культурні мережі, участь громади у прийнятті рішень на місцевому рівні
  • пошук фінансів і бізнес-моделі в сфері культури Перший тренінг відбудеться 2-5 серпня 2012 року. Місце проведення буде повідомлено додатково.

Проїзд до місця тренінгів для учасників з відповідної області буде здійснюватися організованою групою з Донецька та Херсона.

Останній термін подання заявок: 25 липня 2012 Кількість учасників: 30

Вимоги до потенційних учасників:

  • жителі Донецької та Херсонської областей (перевага віддається кандидатам з малих міст і сіл);
  • представники установ культури або громадських організацій, що працюють у сфері культури;
  • обов’язкове відвідування всіх тренінгів циклу;
  • готовність активно працювати під час тренінгів і застосовувати отримані знання на практиці після тренінгу.

Подання заявки Для участі у відборі необхідно заповнити заявку (в додатку або на сайті Центру «ЕкоАрт» http://ekoart.org) і відправити її електронною поштою на адресу [email protected] або передати в офіс проекту не пізніше 25 липня 2012 року. Якщо ви не отримали підтвердження про одержання нами Вашої заявки в той же день або наступного дня, будь ласка, передзвоніть нам за тел.: (062) 349-14-56 або 095-494-18-21.

У темі повідомлення, будь ласка, вкажіть «Заявка на тренінг», своє прізвище і область (Донецька або Херсонська), наприклад: Заявка на тренінг, Іванов, Донецька. Назва файлу також має складатися з області та Вашого прізвища (наприклад: Донецька_Іванов). Адреси офісів проекту: м. Донецьк: вул. Університетська, буд. 96, офіс 313, Центр мистецтв «ЕкоАрт» м. Херсон: вул. Молодіжна, 2-А, Центр молодіжних ініціатив «Тотем».

Тільки відібрані кандидати будуть повідомлені по телефону про результати розгляду заявок не пізніше 28 липня 2012 року. Список відібраних учасників буде також розміщений на сайті організатора (http://ekoart.org).

Витрати Організатори забезпечують учасників проживанням, харчуванням, роздатковими матеріалами і покривають витрати на проїзд до місця тренінгу та назад.

За додатковою інформацією звертатися до Центру мистецтв «ЕкоАрт» по e-mail: [email protected] або за моб. тел.: 095-494-18-21, 097-292-80-60 (Валентина Сахненко) та до Центру молодіжних ініціатив «Тотем» (Херсон) за тел. (0522) 26-60-72.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.