bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літня школа тренерів 2012
13.07.2012

Якщо ти хочеш з користю провести свій час, якщо ти бажаєш передавати свій досвід далі, якщо ти прагнеш здобути нові знання або професію, тоді тобі на Літню школу тренерів!

Що це? 6-12 серпня на базі відпочинку поблизу Чорного моря відбудеться Літня школа тренерів - 2012. Школа є продовженням серії освітніх проектів для тренерів, які організовує Спілка ініціативної молоді «СІМ». Цього літа проект відбудеться вже вп’яте. Літня школа тренерів - це тренінг, який триває сім днів, шість ночей і за який тобі покажуть як проводити власні тренінги.

Для кого: Учасниками проекту можуть бути усі бажаючі стати тренерами. Зокрема:

  • Активісти третього сектору: члени громадських організацій, органів студентського самоврядування, які готові навчати інших.
  • Студенти, особливо факультетів психології, соціології, соціальної роботи, педагогічних спеціальностей які розуміють, що для успішного працевлаштування університетської освіти недостатньо.
  • Вчителі, психологи, працівники соціальної служби, які хочуть підвищити кваліфікацію і здобути нову професію.
  • Люди, які не відносяться до жодної з категорій, але прагнуть розвитку і хочуть стати тренерами:) Вікове обмеження для учасників: 18-30 років.

Чому можна буде навчитись: + що таке «тренінги» і як їх проводити; + хто такий «тренер» і як ним стати; + як створювати, організовувати та проводити гарні тренінги; + як заробляти на тому, що ти створюєш, організовуєш і проводиш гарні тренінги.

Хто навчатиме?

  • Олексій Чорний Сертифікований бізнес і соціальний тренер, організатор навчальних проектів; практикуючий психолог-консультант та проектний менеджер, засновник «Інституту розвитку особистості». Випускник «Молодіжної школи соціальних тренерів» – 2008р., «Севастопольської школи тренерів» – 2009р., організатор «Всеукраїнської школи молодіжних тренерів» – 2010р., «Літньої школи тренерів» – 2011 р.
  • Олександр Корнієнко Бізнес-тренер та тренер-для-тренерів, технолог неформальної освіти; співавтор «Міжнародної школи тренерів», сертифікований Базовий консультант Позитивної психотерапії. Найкращий молодіжний тренер України 2009 року. Випускник «Молодіжної школи соціальних тренерів» – 2008р., «Севастопольської школи тренерів» – 2009р., організатор «Всеукраїнської школи молодіжних тренерів» – 2010р., «Літньої школи тренерів» – 2011 р.

Протягом навчання у школі кожен учасник розробить і проведе власний тренінг під наглядом досвідченого тренера. Ну і, звичайно, буде відпочинок: море, вечірні посиденьки біля вогнища, спілкування, пісні під гітару та ін..

Вартість участі:

  • 1200 грн для членів молодіжних організацій-партнерів Спілки ініціативної молоді (перелік узгоджується);
  • 1400 грн для студентів денної форми навчання;
  • 1600 грн для всіх інших.

База відпочинку «Економіст» знаходиться на піщаній косі Кароліно-Бугаз (60 км від Одеси). Учасникам Школи надається проживання (7 днів), 3х разове харчування та роздаткові матеріали входять у вартість.

Тебе це зацікавило? Реєструйся тут!

Більше інформації: http://trener.sim.org.ua/

А також група ВК: http://vk.com/trenerschool

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.