bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з технології проведення журналістських розслідувань корупції у сфері державних закупівель
25.06.2012

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП) запрошує журналістів усіх видів ЗМІ України взяти участь у дводенному тренінгу "Журналістські розслідування корупції та зловживань у сфері державних закупівель", який відбудеться 26-27 липня 2012 року у Києві. Тренінги проводитимуть досвідчені медіа-тренери Олег Хоменок та Андрій Марусов.

Участь у тренінгу надасть журналістам можливість підвищити професійний рівень, покращити знання з законодавства, що регулює відносини у сфері державних закупівель, ознайомитись з найбільш розповсюдженими схемами зловживань у цій сфері, а також технологіями проведення журналістських розслідувань з цієї тематики, отримати консультації експертів.

До участі у тренінгу запрошуються журналісти усіх видів ЗМІ, які мають досвід роботи у ЗМІ не менше трьох років та мотивовані провести розслідування найближчим часом. Для участі у тренінгу необхідно заповнити заявку до 13 липня 2012 року 

Участь у тренінгу є безкоштовною. Групи учасників тренінгу формуються на конкурсній основі. ІРРП повідомить запрошеним учасникам про участь до 20 липня 2012 року. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація витрат на проїзд.

Ваші запитання надсилайте на електронну адресу [email protected] або звертайтесь за номером 067 5472233

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.