bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний молодіжний обмін на тему батьківства у Литві
11.06.2012

Молодіжна організація "Іскра" шукає 6 учасників для проекту "Ефективне батьківство в активному суспільстві (E PASs)", що проходитиме в м. Вільнюс (Литва)  01-08 вересня 2012.

Основні теми проекту: безробіття серед молоді і (особливо серед молодих батьків), роль сім’ї в сучасному суспільстві, стосунки батьків і дітей.

Країни-учасниці: Литва, Азербайджан, Естонія, Україна, Португалія, Грузія.

Робоча мова: англійськa

Кого ми шукаємо:

  • молодь в віці від 18 до 30 років;
  • зі знанням англійської мови (на рівні, достатньому для спілкування з іншими учасниками) і відкритістю до інших культур;
  • з інтересом до теми проекту. Заявки від молодих батьків, від учасників, які походять з багатодітних сімей, а також від молодих соціальних працівників і психологів, дуже вітаються!!!

Організатори оплачують: 100% витрат на харчування, проживання і екскурсії, а також 70% проїзду. Внесок за участь становить 15 Євро.

Бажаєте взяти участь? Надішліть нам своє резюме (важливо вказати в ньому свій попередній досвід громадської діяльності) та мотиваційний лист (чому ви хочете взяти участь саме в цьому проекті; 1 сторінка А4 англійською мовою) на [email protected] до 3 липня 2012 року. Будь ласка, вказуйте в темі листа «E Pass». Всі кандидати будуть повідомлені про результати відбору не пізніше 8 липня.

Чекаємо на ваші заявки!

Більше про МГО «Іскра» можна дізнатись тут:

http://vk.com/ngo.iskra

https://www.facebook.com/ngo.iskra

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.