bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з написання проектів з виборчої тематики в Олександрії та Світловодську
06.06.2012

Ресурсний центр АНГО, м. Черкаси в рамках проекту “Інформування виборців перед парламентськими виборами”, проводить тренінг з написання проектів на отримання грантів.

До участі в тренінгу запрошуються представники громадських організацій та ініціативних груп з Олександрії та районів Кіровоградської області, що знаходяться територіально недалеко від м. Олександрія, та з районів Кіровоградської та Черкаської областей, що знаходяться територіально недалеко від м. Світловодськ.

Тренінг надасть можливість учасникам підвищити свій професійний рівень та покращити навички з написання проектів на отримання грантів, зокрема на виборчу тематику. На тренінгу учасники зможуть отримати детальну інформацію про конкурс мікрогрантів, що проводиться Ресурсним центром АНГО, більш детально тут.

 

Світловодськ, 13 червня 2012 р. о 10.00 за адресою: вул. Суворова, 13.

Олександрія, 14 червня 2012 р. о 10.00 в приміщенні Центральної районної бібліотеки за адресою: вул. Шевченка, 66

 

Умови участі у тренінзі:

  • навчання на тренінзі безкоштовне;
  • організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами, харчуванням (обід та перерва на чай/ каву);
  • учасники з інших міст та сіл районів Кіровоградської області отримають компенсацію коштів за проїзд (автобус, потяг не вище купе).

Для участі у тренінзі необхідно подати заявку за такою схемою:

  • назва організації/ініціативної групи, адреса, телефон, факс, ел. пошта;
  • П.І.П. керівника;
  • П.І.П. потенційного учасника з контактною інформацією (телефон, мобільний телефон, ел. пошта); - коротке мотиваційне обґрунтування (чому учасник хоче взяти участь в навчанні і які має очікування від семінару-тренінгу).

Заявки в м. Олександрія надсилати за адресою (бажано електронною поштою): Чуяновій Надії Миколаївні, тел.: (099) 325-49-70, ел. пошта: [email protected]

Заявки в м. Світловодськ надсилати за адресою (бажано електронною поштою): Олександру Возному, тел.: (097) 232-49-66, ел. пошта: [email protected]

Кількість учасників обмежена. тільки відібрані учасники будуть повідомлені про їхню участь у тренінгу.

Проект “Інформування виборців перед парламентськими виборами” здійснюється Ресурсним центром АНГО за підтримки Національного фонду підтримки демократії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.