bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для молодіжних ЗМІ на тему пропаганди демократичних цінностей
26.05.2012

15-17 червня 2012 року в місті Запоріжжі відбудеться тренінг для 16 представників молодіжних ЗМІ Донецької та Запорізької областей в рамках проекту «Твої навички для демократії», який реалізує ДOМО «Регіональне об’єднання молоді».

Головною темою тренінгу буде інформування представників молодіжних ЗМІ про специфічні проблеми, пов’язані з виборами в цьому році та пропагандою демократичних цінностей серед молоді, а також відпрацювання у них навичок подання матеріалів, пов’язаних з цією тематикою.

Тренером в проекті виступає Ірина Гамбарян, яка є практикуючим журналістом та має великий досвід у проведенні тренінгів на передвиборчу тематику.

Щоб взяти участь у відборі Вам необхідно заповнити анкету та надіслати її на електрону пошту [email protected] або за факсом +38 (062) 311-15-70 до 20:00 години 8 червня 2012 року. Контактна особа - координатор проекту Наталя Семиволос.

Якщо Ваша участь буде підтверджена організаторами тренінгу, ми повідомимо Вас про це електронною поштою до 18:00 години 9 червня 2012 року.

Учасники тренінгу забезпечуються:

  • роздатковими матеріалами;
  • харчуванням та проживанням підчас навчання;
  • компенсацією проїзду в обидва боки. Проект проходить за підтримки Фонду Сприяння Демократії посольства США в Україні та Управління у справах сім’ї та молоді ДонОДА

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.