bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Адвокасі та лобіювання у третьому секторі від успішних американців
10.05.2012

24 травня 2012 року з 10:00 до 14:00 в Києві Український форум благодійників проводить семінар «Роль благодійних інституцій у проведенні адвокасі-кампаній». Захід відбувається в рамках просвітницької програми Форуму «НА ВЧИСЬ».

Під час заходу експерти презентують досвід американських благодійних інституцій з адвокатування та лобіювання своїх інтересів перед державою, а також обговорять, як представлений досвід можна бути адаптувати для українського сектору благодійності.

Експерти:

  • Девід Б. Вільямс (David B. Williams), директор із державних та федеральних відносин Асоціації міст Вашингтону (the Association of Washington Cities (AWC) – 78-річної приватної некомерційної організації, що представляє інтереси всіх 281 міст у штаті Вашингтон перед державними, федеральними, законодавчими і адміністративними установами.

    В обов’язки Девіда входить розробка і здійснення законодавчої програми Асоціації, забезпечення досягнення та координації численних державних та приватних інтересів, а також управління персоналом Асоціації з адвокасі. Девід працює в Асоціації міст Вашингтону понад 26 років.

    До того як стати директором, він був одним із лобістів Асоціації і спеціалізувався на галузі використання землі, охорони довкілля і міжурядових питань координації. Випускник університету Огайо, Уеслі має ступінь бакалавра в галузі політології.
  • Марк Бернацький (Mark Biernacki), керівник міської адміністрації міста Декалб, штат Іллінойс. Професіонал із регіонального та місцевого державного управління з понад 30-річним досвідом у сфері державного управління, економічного розвитку та активізації громади. Випускник Університету Північного Іллінойсу (ступінь бакалавра та магістра).
  • Марсія Ф. Джонсон-Бланко (Marcia F. Johnson-Blanco), член комітету юристів цивільних прав, Вашингтон, керівник проекту «Право голосу».Очолює коаліцію із захисту виборів і керує набором і навчанням тисячі волонтерів, а також розробкою законодавчих ініціатив у рамках проекту. Доктор юридичних наук.

Під час семінару обговоримо питання:

  • досвід американських благодійних організацій у відстоюванні та просуванні своїх інтересів перед державою;
  • адвокасі-інструменти, які використовують благодійні організації;
  • роль асоціацій благодійних фондів та організацій в адвокасі-кампаніях;
  • приклади успішного партнерства між державою та благодійними інституціями;
  • яким чином українські благодійні організації можуть долучатися до просування та відстоювання своїх інтересів перед державою.

Умови участі: участь у семінарі – БЕЗКОШТОВНА (як для членів Українського форуму благодійників, так і для представників інших благодійних організацій).

Для участі в семінарі необхідно заповнити реєстраційну форму та надіслати її на адресу: [email protected] не пізніше 15:00 23 травня 2012 року.

Місце проведення заходу буде повідомлене учасникам після реєстрації.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.