bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальна програма з громадянської журналістики та комунікації “Ідеї вголос!”
08.05.2012

Громадська організація “Центр регіонального розвитку” Топ-Кая“ оголошує набір учасників на навчальний курс в рамках проекту "Ідеї вголос!: розвиток громадянської журналістики та комунікації серед громадських організацій та молодіжних лідерів".

Навчальний курс “Ідеї вголос!” це:

  • заняття в он-лайн форматі (через електронну пошту) кожен тиждень протягом 6 місяців
  • щотижневі консультації в скайпі
  • живі зустрічі з експертами раз на місяць
  • шанс створити або покращити свою інтернет-платформу за підтримки проекту

Ви активіст або волонтер кримської громадської організації?
Хочете налагодити співпрацю зі ЗМІ та представити організацію в соціальних мережах? Шукаєте нові шляхи для інформування людей про свою діяльність? Мрієте покращити чи створити сайт організації? На навчальної курсі отримаєте відповіді на всі питання і можливість поспілкуватися з однодумцями і потенційними волонтерами!

Ви молодий кримчанин (або кримчанка), студент або старшокласник? Гостро реагуєте на процеси в своєму навчальному закладі і в суспільстві? Хочете заявити про свою позицію вголос? Замислюєтеся про те, щоб реалізувати себе в суспільному житті? Бажаєте стати цікавим блогером чи створити свій сайт? Подавайте заявку на навчальний курс і дізнаєтесь багато нового та корисного!

Навчання буде проходити у двох групах: 

  • Члени та волонтери громадських організацій
  • Активні старшокласники та студенти

Громадські активісти отримають нові можливості для презентації своєї діяльності в інтернеті, дізнаються про ефективне спілкування та співпрацю зі ЗМІ та своїми клієнтами.

Студенти та старшокласники дізнаються про історію та роль громадських організацій у суспільстві, ближче познайомляться з основами журналістики і поняттям волонтерства.

Прийом заявок проводиться до 12 травня включно.

Перша зустріч відбудеться 16 травня в Сімферополі.

Заявки в он-лайн режимі можна заповнити тут.

Питання з приводу проекту можна задати Олександрі Целіщевій та Тетяні Демидко по телефону 099-455-62-30 або електронною поштою [email protected] (в темі листа вкажіть “Курс Ідеї вголос!”).

Проект «Ідеї вголос! розвиток громадянської журналістики та комунікації серед громадських організацій та молодіжних лідерів» реалізується Центром регіонального розвитку «Топ-Кая» за підтримки Національного фонду демократії США (NED).

Контакти

Коментарі

Світлана Лукавенко   4462 дні тому   #  

Чи навчання та участь у проекті безкоштовні? Дякую.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.