bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для журналістів на тему протидії туберкульозу
26.04.2012

МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» в рамках реалізації проекту «Тобі слід знати про туберкульоз», що фінансується Фондом Ріната Ахметова «Розвиток України» (Програма «Зупинимо туберкульоз в Україні», за підтримки Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією) оголошує відкритий конкурс серед представників ЗМІ м. Києва та Київської обл. для участі у тренінгу з протидії туберкульозу, що відбудеться 22 – 23 травня 2012 року у м. Київ.

Кандидати можуть бути представниками друкованих, телевізійних та радіо ЗМІ та Інтернет-видань. Журналісти повинні мати досвід висвітлення соціальних тем.

Кваліфіковані тренери проінформують журналістів про проблему епідемії туберкульозу в Україні, та підвищать загальний рівень обізнаності з проблеми, навчатимуть журналістів професійному висвітленню проблематики (стандарти, етика, актуальність тем, правові аспекти роботи журналіста).

Учасники та учасниці тренінгу забезпечуються харчуванням під час кава-паузи та обіду.

Проїзд та проживання у готелі для іногородніх не забезпечується.

Участь в усіх сесіях тренінгу є обов’язковою для всіх учасників, що пройшли конкурсний відбір і погодилися брати участь у тренінгу.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, претенденти повинні до 14 травня 2012 року надіслати на e-mail [email protected]:

  1. Резюме кандидата.
  2. Заповнену заявку (ПІБ, посада, назва ЗМІ, регіон, адреса та контактний телефон).
  3. Три статті, відео сюжети або радіорепортажі (або посилання на них).
  4. Лист на бланку ЗМІ із підписом редактора або керівника про готовність відрядити журналіста на навчання.

Для визначення кандидатів-переможців конкурсу буде створено Комісію, яка проведе оцінку кожного кандидата та обере переможця, який відповідає встановленим критеріям. Засідання Комісії відбудеться 15 травня 2012 року.

Оголошення про конкурс розсилаються електронною поштою на адреси організацій та кандидатів, що є потенційними учасниками конкурсу, а також розміщується на веб-сайті: www.lhsi.org.ua та www.gurt.org.ua.

Пропозиції, які надійдуть після вказаного в оголошенні терміну, не розглядатимуться. Про результати конкурсу переможців повідомлять письмово не пізніше 3 робочих днів після проведення конкурсу.

Контактні особи: Святюк Олена, керівник проекту «Тобі слід знати про туберкульоз» – [email protected]; Гейдар Лайма, PR-спеціаліст – [email protected].

Бажаємо успіху!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.