bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з підготовки проектних пропозицій на грантові конкурси Європейської комісії
20.04.2012

Мета тренінгу – ознайомити учасників з особливостями розробки проектних ідей та підготовки проектних пропозицій для залучення фінансування від Європейської комісії.

Тренінг відбудеться у м. Київ.

Дати проведення дводенного тренінгу буде уточнено після формування групи учасників та названо не пізніше 1 червня 2012 року.

Під час заходу учасниками буде розглянуто такі питання:

  • загальна інформація про вимоги та пріоритети Європейської комісії;
  • підхід до підготовки заявки до Європейської комісії;
  • етапи підготовки заявки до Європейської комісії;
  • підготовка концепції (обґрунтування актуальності проекту, формулювання проблеми, визначення цільових груп та бенефіціарів, опис діяльності та очікуваних результатів, формулювання стабільності проекту);
  • підготовка повної версії заявки;
  • визначення цілей та завдань проекту;
  • розробка методології виконання завдань;
  • розробка плану виконання проекту;
  • визначення ресурсів, необхідних для реалізації проекту, розробка бюджету;
  • розробка системи моніторингу та оцінки проекту;
  • визначення очікуваних результатів проекту та соціальних, економічних, політичних наслідків проекту;
  • підготовка логічної матриці проекту.

Тренінг розрахований на представників організацій громадянського суспільства з усіх регіонів України, які планують залучати фінансування від Європейської комісії. Очікується, що в результаті тренінгу, його учасники підвищать рівень знань та вмінь з підготовки проектних пропозицій відповідно до вимог Європейської комісії.

Умови навчання. Взяти участь у тренінгу можуть усі бажаючі, хто надішле анкету-заявку встановленого зразку до 31 травня 2012 року в ТЦК на адресу менеджера проектів ТЦК Анастасії Гернеги ([email protected]).

Окрім того, для участі у тренінгу потрібно внести добровільну пожертву на статутну діяльність ТЦК у розмірі не менше 800 грн.

Тренінг «Підготовка проектних пропозицій на конкурси, оголошені Європейською Комісією» не є комерційним проектом і проводиться виключно на кошти добровільних пожертв самих учасників. Творчий центр ТЦК забезпечує учасників відповідними навчальними матеріалами, канцелярським та технічним обладнанням, харчуванням під час кава-пауз, інформацією про варіанти пошуку місця проживання та харчування. Всі інші витрати учасники покривають самостійно. Після успішного завершення навчання, кожен учасник отримає сертифікат. Можливості для отримання фінансової допомоги для участі у тренінгу.

Якщо, Ви є активістом чи працівником української організації громадянського суспільства, то скористайтеся можливостями отримати ваучер Програми UNITER. За допомогою такого ваучеру можна «придбати» відповідні послуги. Детальну інформацію можна отримати на порталі «Розвиток ОГС».

Для отримання додаткової інформації з питань навчання в Школі з моніторингу та оцінки звертайтеся до менеджера проектів ТЦК Анастасії Гернеги: телефон 044 574 6411, [email protected].

Відгуки учасників попередніх тренінгів «Підготовка проектних пропозицій на конкурси, оголошені Європейською Комісією»

«Завдяки участі у тренінгу мій професійний рівень підвищився, адже тепер чітко сформулювати проблему та написати проект я вже зумію!». (Оксана П.)

«Дуже сподобались викладачі та рівень, на якому вони подавали матеріал. Просто, доступно, ненав’язливо, цікаво. Завжди підправлять та направлять думки у правильне русло». (Галина П.)

«Завдяки участі у тренінгу я навчилась чітко розмежовувати складові проекту і визначати суть того, що вони відображають і чим різняться». (Ольга Р.)

«Особисто для мене найбільш корисною виявилась вправа з написання реального проекту. Адже тільки так отримані теоретичні знання можна закріпити на практиці». (Роман К.)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.