bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як зробити так, аби ваш сайт став першим в Google?
12.04.2012

Центр інформації про права людини проведе тренінг для PR-менеджерів/активістів правозахисних організацій, присвячений управлінню репутацією в пошукових системах.

Пошукові системи є найбільш відвідуваними майданчиками в Інтернеті. Трафік з них є найбільш цільовим та ефективним, тому що користувачі отримують те,що шукали. Бути першим в Google стало не просто престижно, а й необхідно. Тренінг присвячений можливостям залучення трафіку з пошукових систем, а також основним аспектам управління репутацією в пошукових системах.

Дата проведення: 25 квітня 2012 року з 18 год по 20 год.

Місто: Київ.

Дедлайн для подання заявок: 20 квітня 2012 рік

Увага! Учасникам потрібно буде мати з собою ноутбук. Анкети надсилайте за адресою [email protected] з вказівкою «Участь у тренінгу».

Тренінг проведе Антон Воронюк, технічний директор та співзасновник компанії WebPromo

Інформація про тренера

Антон Воронюк займає посаду технічного директора і є співзасновникомкомпанії WebPromo, яка надає комплекс послуг в області пошуковогопросування, а також контекстної реклами на зарубіжному і вітчизняномуринках.

На постійній основі компанія обслуговує більше 50 клієнтських проектів з України, Росії та США. Антон пройшов сертифікаційні програмиGoogle Adwords Qualified Individua, Яндекс Директ, Google Analytics Qualified Individual, є акредитованим фахівцем по роботі з системою «Бегун».

Антон Воронюк виступає координатором і лектором модульних програм«Інтернет-маркетинг» і «Соціальний маркетинг Медіа» в школі маркетингуBeFirst, а також проводить корпоративне навчання та семінари з Інтернет-маркетингу.

Контакти

  • Марина Говорухіна
  • Центр інформації про права людини
  • [email protected]
  • 050 612 00 20

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.