bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для тренерів з формування толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних людей
11.04.2012

 Миколаївське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» оголошує набір учасників на трьохденний тренінг для тренерів на тему: «Первинна профілактика ВІЛ/СНІД, формування толерантного ставлення до людей, які живуть з ВІЛ/СНІД».

Тренінг проходить за фінансової підтримки ФНООН/ПРООН в рамках проекту «Первинна профілактика ВІЛСНІД, формування безпечної поведінки та толерантного ставлення до ВІЛ+ людей серед молоді м. Миколаєва», що реалізується при підтримці ФНООН/ПРООН.

Якщо Ви співпрацюєте або зацікавлені в співпраці з благодійними організаціями та готові провести тренінги з Первинної профілактики ВІЛ/СНІД в м. Миколаєві на волонтерських засадах.

Тренінг відбудеться 27- 29 квітня 2012 року в м. Миколаєві.

До участі у ньому запрошуються небайдужа до соціальних проблем молодь, студенти, активісти недержавних організацій, працівники засобів масової інформації, та інші особи, які мають мотивацію активно діяти в сфері формування безпечної поведінки серед молоді, подолання епідемії ВІЛ/СНІД, захисту та підтримки прав людини,.

Учасники тренінгів отримають:

  • базові знання щодо епідемії ВІЛ/СНІД в Миколаївській області, Україні та світі, шляхи передачі та засоби профілактики щодо інфікування ВІЛ/СНІД, діагностика та лікування ВІЛ, прав людей з ВІЛ, поняття стигма, дискримінація, толерантність;.
  • вміння та навички з проведення тренінгів щодо профілактики ВІЛ/СНІД, формування безпечної поведінки та толерантного ставлення до ВІЛ+ людей;
  • навички самостійно складати та проводити тренінги з первинної профілактики ВІЛ/СНІД;
  • можливість прийняти участь в конкурсі БІЛБОРДІВ та отримати цінні призи.

Після проходження тренінгу учасники зобов’язані:

пройти супервізію, шляхом проведення в парі з іншим учасником тренінгу для тренерів, 1 тренінг для студентів ПТУ м. Миколаєва на тему: «Первинна профілактика ВІЛ/СНІД, формування безпечної поведінки та толерантного ставлення до ВІЛ – позитивних людей» тривалість 1 год. 20 хв. з травня по червень 2012 року ( за домовленість про місце і час тренінгу в ПТУ відповідальні організатори тренінгу для тренерів).

Організатори забезпечують учасників обідами та кавовими паузами.
Сертифікат видається учасникам після проходження супервізії.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету.

Для чого напишіть листа про бажання взяти участь у тренінгу на електрону адресу [email protected] та отримайте бланк анкети для заповнення.

Кінцева дата реєстрації до участі у тренінгу – до 18 квітня 2012 р.

Заявки, отримані пізніше зазначеного терміну, розглянуті не будуть. Формування групи учасників відбуватиметься за результатами конкурсного відбору. Учасники конкурсу будуть повідомлені про його результати 20 – 21 квітня 2012 по електронній пошті.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.