bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний тренінговий курс «Крила Уяви»
07.04.2012

Проект реалізується у співпраці СМГО «Центр європейських ініціатив» та Фундації «Щасливе дитинство» (Люблін, Польща) за підтримки Фонду Польсько-німецької молодіжної співпраці.

Учасники тренінгу – це молодіжні працівники та координатори молодіжних проектів, що представляють організації з Польщі, Німеччини та України.

Головна тема зустрічі – можливості використання інноваційного методу LARP* (Live Action Role Playing Game) в неформальному навчанні.

Завдання тренінгу: 

  • передача досвіду використання методики LARP у роботі з молоддю;
  • створення професійного міжнародного проекту, використовуючи метод LARP;
  • ефективне комбінування методів LARP з іншими методами неформального навчання.

Методи роботи були відібрані за результатами нашого досвіду з інших проектів, що були успішно реалізовані раніше.

Ці методи розвинулись з театральних імпровізованих ігор та вправ, які проводились як частина проектів у рамках програми «Молодь в дії», включаючи тематичні майстерні (театральна педагогіка, навчання через дію, мовна анімація, LARP, театральний макіяж, сценографія, декорації, LARP, дискусії, квести).

Нашою метою є також побудова та посилення співпраці з іншими партнерами у цій сфері. Крім того, тренінговий курс допоможе підняти якість міжнародних молодіжних проектів на новий рівень.

Молодь, що співпрацює з нашими партнерськими організаціями, навчиться розробляти власні проекти з використанням методів LARP та приєднається до адміністративної команди нашого веб-сайту, що був створений під час проекту у рамках програми «Молодь в дії».

Дата: 7-14 травня 2012 року.

Місце проведення: Мотич Лєшний, невеличке місто біля Любліну, Польща.

Вимоги до учасників:

  • молодіжні працівники / координатори молодіжних проектів;
  • 18-30 років;
  • можливість спілкування англійською;
  • активність, ентузіазм та креативність;
  • відкритість до міжкультурного спілкування та співпраці.

За рахунок проекту: проживання, харчування та участь у всіх заходах.

За рахунок учасників: проїзд до м. Люблін та назад; оформлення страховки; витрати пов’язані з оформленням візи; адміністративний внесок – 45 євро.

Учасники будуть відібрані на основі анкетування. Для участі, необхідно заповнити он-лайн анкету.

Останній термін подання анкет: 10 квітня 2012 року.

За додатковою інформацією звертайтесь: Центр європейських ініціатив, [email protected].

*LARP – це англійська абревіація, що означає рольові ігри, під час яких учасники грають свої ролі через діяльність, а не слова. Сама гра нагадує драматичну виставу, у якій гравці отримують ролі, а сценарій та сценографія контролюється людиною, яка називається Майстер Гри. Сценарій є відправною точкою, адже сюжет створюється гравцями шляхом залучення їх до взаємодії та прийняття рішень. Кожен гравець отримує інформацію, яка є відомою тільки для його/її героя, включаючи різні зв’язки між героями у грі та особисті цілі. Кожен отримує опис місця, в якому будуть відбуватися події, у тому числі і опис ситуацій, в якій вони знаходяться. Потім гравці грають свої ролі, намагаючись поводитись, як їх герої у специфічних ситуаціях.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.